Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια πρόταση! Αν πει το "ναι" αυτό το όνομα για το "Survivor 2" θα έρθουν τα πάνω κάτω


Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια πρόταση! Αν πει το "ναι" αυτό το όνομα για το "Survivor 2" θα έρθουν τα πάνω κάτω

Σίγουρα θα προκαλέσει ντόρο το παρελθόν του

Γιώργος Μανίκας, Ελευθερία Ελευθερίου, Χρήστος Χολίδης, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Πάτρικ Ογκουνσότο είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα συμμετέχουν στο "Survivor 2", χωρίς βέβαια να γίνεται επιβεβαίωση τόσο από το κανάλι όσο κι από τους ίδιους.

Διαβάστε επίσης: Η συνάντηση Βασάλου – Πρίαμου στην Αθήνα! [βίντεο]

Τα πάνω κάτω, όμως, θα φέρει η ένταξη αυτού το ονόματα που θα διαβάστε πιο κάτω αφού το παρελθόν του θα προκαλέσει σίγουρα ντόρο…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athensmagazine.gr η παραγωγή έχει κάνει πρόταση και περιμένει το μεγάλο "ναι" στον Γιώργου Μαυρίδη! Τον γνωστό τατουατζή - παρουσιαστή από την Θεσσαλονίκη που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή "World Party"!

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από τον Bo: "Υπήρχε φλερτ στο Survivor"

Φυσικά αμέσως ερωτηματικά δημιουργεί η συνύπαρξη του με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού πολλά δημοσιεύματα θέλουν τους δύο πρώην κολλητούς να μην μιλούν καν μεταξύ τους και οι σχέσεις τους να είναι κάκιστες! Πάντως αυτή την στιγμή παραμένει άγνωστο αν θα είναι και ο Σάκης Τανιμανίδης ο παρουσιαστής του "Survivor 2" αφού πολλά ονόματα ακούγονται καθημερινά για την αντικατάστασή του από το κανάλι του Φαλήρου!

Tags survivor 2, γιώργος μαυρίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3350 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3686 s // Total time: 2.7036 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X