Αποκάλυψη από τον Bo: "Υπήρχε φλερτ στο Survivor"


Αποκάλυψη από τον Bo: "Υπήρχε φλερτ στο Survivor"

Η αναφορά στην Ευριδίκη Βαλαβάνη

Ο Bo, ο οποίος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μετά το “Survivor”, σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη κλήθηκε να απαντήσει για το αν υπήρχε φλερτ ή σεξ ανάμεσα σε παίκτες.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας των “Διασήμων”, είπε χαρακτηριστικά: “Δεν ντρέπεσαι να ρωτάς τέτοια πράγματα, μπροστά στα παιδιά; Φλερτ υπήρχε, όλοι φλερτάρανε, αλλά κάτι συγκεκριμένο όχι, δεν υπήρχε. Δεν έγινε τίποτα, απλά η Βαλαβάνη μας ήταν το φιλαράκι όλων, ήταν ανοιχτό παιδί, έξω καρδιά, και για αυτό και παρεξηγήθηκε. Φτιάχνεται αυτό, μπορεί να κάτσουμε εδώ να μιλάμε, και να φαίνεται κάτι άλλο. Δεν κατάλαβα κάτι για ερωτικό, είτε για να γίνει κάτι ακατάλληλο, εκτός κι αν εγώ ζούσα σε άλλο κόσμο, και γινόταν χαμός και δεν πήρα χαμπάρι”.

Διαβάστε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτό είναι το επόμενο tattoo που θα χτυπήσει!

Κατόπιν, ο ράπερ συμπλήρωσε λέγοντας: “Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Φταίει η κούραση, φταίει το φαγητό, φταίει η καρύδα. Δεν είναι πρωταγωνιστής ποτέ το άλλο και αν σου έρθει, θα σου φύγει σε χρόνο μηδέν, γιατί πεινάς και είσαι βρώμικος. Στις αρχές είχαμε θέμα με τη μυρωδιά, γιατί είχαμε ακόμη από τα κρέατα που είχαμε φάει τοξίνες, μετά που έχεις καθαρίσει δεν βρωμάς τόσο πολύ!” Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweekly.gr:

Tags bo, showbiz κύπρος, gossip, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2668 s (232 Queries.) // Parse time: 0.9160 s // Total time: 3.1828 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X