Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτό είναι το επόμενο tattoo που θα χτυπήσει!


Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτό είναι το επόμενο tattoo που θα χτυπήσει!

Σε ποιον άντρα το αφιερώνει;

Το κορμί της Ευρυδίκης Βαλαβάνη εκτός από εντυπωσιακό είναι και γεμάτο με τατουάζ. Η πρώην παίκτρια του "Survivor" μίλησε στο περιοδικό "People" τόσο για τα tattoo της όσο και για το πώς ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία ο αθλητικό ρεπορτάζ…

Διαβάστε επίσης: Η δημόσια συγνώμη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στους δημοσιογράφους

"Το πρώτο μου τατουάζ, που είναι κάτι αστεράκια στο πόδι, το έκανα στο λύκειο. Έχω πολλά και τώρα θα κάνω το επόμενο, που θα γράφει “daddy’s girl”, γιατί όντως είμαι ‘το κορίτσι του μπαμπά’".

Η αγάπη της Ευρυδίκης για τον αθλητισμό ήταν εμφανής και από πιτσιρίκι ξεκίνησε μπαλέτο. Εξαιτίας, όμως, ενός τραυματισμού αναγκάστηκε να σταματήσει, ενώ στην πορεία ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Στην τελευταία τάξη του λυκείου δίνει εξετάσεις και με τη δεύτερη προσπάθεια περνάει στο τμήμα Επιστήμης & Φυσικής Αγωγής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ωστόσο, δεν πηγαίνει ποτέ στην Κομοτηνή για να γραφτεί στη σχολή της.

"Στα 19 μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να μπω στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και δεν πήγα ποτέ στην Κομοτηνή. Από τα πρώτα πρόσωπα που συνάντησα στο σταθμό το 2006 ήταν ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο συχωρεμένος ο Χάρης Μπότσαρης». Αρχικά κάνει αθλητικό ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και ο πρώτος αγώνας που καλύπτει είναι σε πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ. "Είχα αναλάβει όλα τα σπορ, εκτός από μπάσκετ και ποδόσφαιρο" συμπληρώνει. Αν και ο χώρος του αθλητικού ρεπορτάζ είναι ανδροκρατούμενος, δεν αντιμετώπισε bullying.

Διαβάστε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογείται για πρώτη φορά: "Στο "Survivor" λιποθύμησα και δεν το είδατε ποτέ"

"Ήμασταν μόνο δύο γυναίκες. Εντάξει, πολλές φορές μου έκαναν πλάκα λέγοντάς μου 'πήγαινε πλύνε κάνα πιάτο', αλλά ως αστείο και όχι ως προσβολή". Ένα χρόνο μετά, η Ευρυδίκη συνεργάζεται με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή. "Ουσιαστικά, αυτή ήταν και η πρώτη φορά που βγήκα στο γυαλί. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο η συνεργασία με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου" εξηγεί. Όλα αυτά τα χρόνια έχει εμφανιστεί στα δελτία ειδήσεων του σταθμού, αλλά και σε εκπομπές, όπως Οι Αταίριαστοι και η ενημερωτική εκπομπή Τώρα με την Άννα Μποσδούκου.

Tags Ευρυδικη Βαλαβανη, survivor, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0184 s // Total time: 0.0187 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X