17 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ στο "Survivor 2"

shareit!

Η συμμετοχή που συζητιέται έντονα

Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 16 ετών από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τον Εργοτέλη Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο φίλος του Ντάνου που δήλωσε συμμετοχή στο "Survivor 2"!

Ο λόγος για τον Νιγηριανό, Πάτρικ Ογκουνσότο, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά σε ενδεχόμενη συμμετοχή του στο “Survivor 2”, το οποίο θα προβάλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε επίσης: Ποιο μεγάλο όνομα ακούγεται για το "Survivor 2" και το αστρονομικό ποσό που του δίνουν για να πει το ναι!

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αυτό το διάστημα αγωνίζεται στον Μακεδονικό, σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, αποκάλυψε πως έκανε αίτηση για τον δεύτερο τίτλο του “Survivor”: “Έκανα αίτηση για το Survivor 2! Έχω τον κωδικό μου και περιμένω ειδοποίηση, ίσως πάω για συνέντευξη! Το ίδιο έκανε και ο Σαϊτιώτη, με τον οποίο πλέον γίναμε και… μακρινοί συγγενείς! Είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, το βλέπει πολύς κόσμος. Βλέπουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα, εκτός δουλειάς σου! Αν με πάρουν, θέλω να γίνω ο δεύτερος… Ντάνος, τον οποίο δεν τον θυμάμαι καθόλου ως ποδοσφαιριστή”.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com