Πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ στο "Survivor 2"


Πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ στο "Survivor 2"

Η συμμετοχή που συζητιέται έντονα

Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 16 ετών από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τον Εργοτέλη Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο φίλος του Ντάνου που δήλωσε συμμετοχή στο "Survivor 2"!

Ο λόγος για τον Νιγηριανό, Πάτρικ Ογκουνσότο, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά σε ενδεχόμενη συμμετοχή του στο “Survivor 2”, το οποίο θα προβάλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε επίσης: Ποιο μεγάλο όνομα ακούγεται για το "Survivor 2" και το αστρονομικό ποσό που του δίνουν για να πει το ναι!

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αυτό το διάστημα αγωνίζεται στον Μακεδονικό, σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, αποκάλυψε πως έκανε αίτηση για τον δεύτερο τίτλο του “Survivor”: “Έκανα αίτηση για το Survivor 2! Έχω τον κωδικό μου και περιμένω ειδοποίηση, ίσως πάω για συνέντευξη! Το ίδιο έκανε και ο Σαϊτιώτη, με τον οποίο πλέον γίναμε και… μακρινοί συγγενείς! Είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, το βλέπει πολύς κόσμος. Βλέπουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα, εκτός δουλειάς σου! Αν με πάρουν, θέλω να γίνω ο δεύτερος… Ντάνος, τον οποίο δεν τον θυμάμαι καθόλου ως ποδοσφαιριστή”.

Tags πατρικ ουγκονσοτο, survivor 2, showbiz κύπρος, gossip, αποελ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9926 s (232 Queries.) // Parse time: 0.7369 s // Total time: 2.7295 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X