Μας λύγισε! Τα λόγια του Τριαντάφυλλου Παντελίδη για τον αδελφό του ένα 24ωρο πριν το μνημόσυνο [βίντεο]


Μας λύγισε! Τα λόγια του Τριαντάφυλλου Παντελίδη για τον αδελφό του ένα 24ωρο πριν το μνημόσυνο [βίντεο]

\"Δεν μας λείπει ο τραγουδιστής, μας λείπει ο αδερφός, ο γιος…\"

Η κάμερα της εκπομπής 'Αποκαλυπτικά' βρέθηκε στην γειτονιά του Παντελή Παντελίδη και ζήτησε από τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη να μιλήσει για το ετήσιο μνημόσυνο του τραγουδιστή και το πώς νιώθει.

Διαβάστε επίσης: Το πρόβλημα υγείας του Σταύρου Παντελίδη, τα δάκρυα μετά την πρώτη συνέντευξη της οικογένειας και το τηλεφώνημα στις δυο τα ξημερώματα

"Την Κυριακή είναι το μνημόσυνο, πέρασε ένας χρόνιας, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Μας λείπει πιο πολύ ο Παντελής ως άνθρωπος, ξέρεις, τα απλά, τα καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν πολλοί. Δεν μας λείπει ο τραγουδιστής, μας λείπει ο αδερφός, ο γιος… Αν ζούσε ο Παντελής θα ήταν χαρούμενος με την αγάπη του κόσμου, την οποία δεν πρόλαβε να την καταλάβει. Σίγουρα ήταν χαρούμενος κι ελπίζω να μας βλέπει και να χαίρεται κι αυτός. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος αγαπάει τον Παντελή και μας στηρίζει, μας βοηθάει, μας έχει αγκαλιάσει και μας νιώθει δικούς του ανθρώπους. Ο κόσμος αγάπησε το απλό παιδί που μπήκε μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και τον ένιωσαν δικό τους παιδί".

Διαβάστε επίσης: Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του: "Όλα δείχνουν ότι ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού"

Δείτε το βίντεο: 

 

Tags τριαντάφυλλος παντελίδης, Παντελής Παντελίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0067 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0388 s // Total time: 0.0455 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X