Το πρόβλημα υγείας του Σταύρου Παντελίδη, τα δάκρυα μετά την πρώτη συνέντευξη της οικογένειας και το τηλεφώνημα στις δυο τα ξημερώματα


Το πρόβλημα υγείας του Σταύρου Παντελίδη, τα δάκρυα μετά την πρώτη συνέντευξη της οικογένειας και το τηλεφώνημα στις δυο τα ξημερώματα

Όλες οι λεπτομέρειες…

Οι άνθρωποι που μίλησαν ή συνάντησαν τον πατέρα του Παντελή Παντελίδη καταλαβαίνουν πως πρόκειται για τον πατέρα εκείνο που ενώ έχει ξεμείνει από δυνάμεις εντούτοις είναι εκεί για να εμψυχώνει τα παιδιά του και την γυναίκα του. Με τον Παντελή, ο Σταύρος είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση.

Διαβάστε επίσης: Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του: "Όλα δείχνουν ότι ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού"

Μια σχέση αντρική και πολύ τρυφερή. Ο 'Κέρβερος' ήταν η Αθηνά. Ο μπαμπάς ήταν αυτός που συμβούλευε τον Παντελή και συζητούσαν μαζί τα πάντα. Από τα ζόρια στη δουλειά μέχρι τα προσωπικά του. Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη και το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr. με τον χαμό του παιδιού του, ο Σταύρος πέρασε πολλά με την υγεία του. Αν κανείς μιλήσει με την Αθηνά θα ακούσει πολλές φορές να λέει "Δεν θέλω να τα πω όλα στον Σταύρο. Δεν θέλω να νιώσει άσχημα. Δεν θέλω να έχουμε προβλήματα με την υγεία του".

Διαβάστε επίσης: Κι άλλο νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα!

Είναι γνωστό στους μυημένους ότι ο Σταύρος αντιμετωπίζει εδώ και μήνες μια περιπέτεια με την υγεία του και γι αυτό τον λόγο ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή. Την Δευτέρα  παρακολούθησε όπως όλη η οικογένεια αλλά και φίλοι του Παντελή την εκπομπή στον Alpha. Όταν τελείωσε εκεί γύρω στις 02.00, σηκώθηκε βγήκε έξω από το μαγαζί του, σκούπισε τα δάκρυά του, κάπνισε ένα τσιγάρο, ζήτησε το κινητό τηλέφωνό του και επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Λυκούδη από τον οποίο ζήτησε να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνει η άρση απορρήτου του τηλεφώνου του παιδιού του.

Tags ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, Παντελής Παντελίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7383 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2622 s // Total time: 3.0005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X