Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του: "Όλα δείχνουν ότι ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού"


Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του: "Όλα δείχνουν ότι ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού"

Η συνέντευξή του on camera

Λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη και ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος, μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή “Αυτοψία”.

Ο νεαρός, δήλωσε: “Αυτός ο ένας χρόνος μου έχει αφήσει πίκρα και ο πόνος δεν περνάει. Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που καθημερινά μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος από την πλευρά τους… Ο κάθε άνθρωπος ταυτίστηκε με τον Παντελή και νιώθουν πως εκείνος ενσάρκωνε τον φίλο τους, τον συγγενή τους κτλ. Ταυτίζονται με το γεγονός πως ένα παιδί απλό από μία φτωχή γειτονιά όπως αυτή στη Νέα Ιωνία, χωρίς να χτυπήσει πόρτες κατάφερε να φτάσει ψηλά”.

Κατόπιν, είπε χαρακτηριστικά: “Το μόνο που θέλουμε είναι να βγει η αλήθεια. Πιστεύω πως υπάρχει δικαιοσύνη, σύμφωνα με τα στοιχεία κορυφαίων επιστημόνων όλα δείχνουν πως ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού και περιμένουμε όλοι να κάνουν τη δουλειά τους". Ενώ συμπλήρωσε πως "η αλήθεια πρέπει να βγει για να δικαιωθεί η ψυχή του αδερφού μου και είναι ήρεμος”. Δείτε το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreece.com:

Tags τριαντάφυλλος παντελίδης, Παντελής Παντελίδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5522 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4269 s // Total time: 3.9791 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X