Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Το ρομαντικό σαφάρι στην Κένυα [βίντεο]


Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Το ρομαντικό σαφάρι στην Κένυα [βίντεο]

«Και τελικά το καλύτερο ταξίδι δεν είναι κάπου. Είναι με κάποιον».

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Σπυριδωνίδης, απολαμβάνουν εδώ και λίγες ημέρες ένα μοναδικό ταξίδι στην Κένυα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνίδα επιχειρηματίας και influencer, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη ξεχωριστή αυτή εμπειρία. 

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, βρίσκεται στο Maasai Mara National Reserve, ένα προορισμό ιδανικό για σαφάρι, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. 

Το βράδυ της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου, η Ιωάννα Τούνη, ανήρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα ιδιαίτερα τρυφερό βίντεο αγκαλιά στο οποίο εμφανίζεται αγκαλιά με τον αγαπημένο της, ενώ βρίσκονται στο σαφάρι. 

Οι δύο τους, φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ξεχωριστή αυτής εμπειρίας στην Κένυα. 

Τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια, έγραψε στο πάνω μέρος του βίντεο της: «Και τελικά το καλύτερο ταξίδι δεν είναι κάπου. Είναι με κάποιον». Δείτε τη σχετική ανάρτηση: 

 

 

Tags ιωαννα τουνη, διασημοι, gossip, celebrities, δημητρης σπυριδωνιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0553 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0180 s // Total time: 0.0733 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X