Δείξιμος: Τα πρώτα λόγια μετά την καταδικαστική απόφαση κατά του αδερφού του - «Δεν είμαι ιδιαίτερα καλά»


Δείξιμος: Τα πρώτα λόγια μετά την καταδικαστική απόφαση κατά του αδερφού του - «Δεν είμαι ιδιαίτερα καλά»

«Δεν είμαι σε θέση πραγματικά».

Kαταδικαστική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον Κώστα Δόξα μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάσητου για ενδοοικογενειακή βία. Ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή τριών χρόνων φυλάκισης με αναστολή.

«Κάναμε ήδη έφεση και θα συνεχίσω μέχρι να ακουστεί η αλήθεια», ήταν η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή ενώ λίγη ώρα αργότερα η παραγωγή του J2US στο οποίο συμμετέχει ανακοίνωσε την απομάκρυνση του από το σόου. Ο πλησιέστερος άνθρωπος που είναι το μεγάλο στήριγμα του τραγουδιστή είναι ο αδερφός του Άκης Δείξιμος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε  πως: «Δεν είμαι ιδιαίτερα καλά. Σας παρακαλώ θα ήθελα να μη μιλήσω, δεν είμαι σε θέση πραγματικά. Σας ευχαριστώ πολύ. Προφανώς έχω μιλήσει μαζί του. Σας ευχαριστώ πολύ». Δείτε το βίντεο:

 

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Tags ακης δειξιμος, gossip, showbiz cy, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0434 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0147 s // Total time: 0.0580 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X