Άντρεα Κυριάκου: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη και το bullying που δέχθηκε! 


Άντρεα Κυριάκου: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά της μετά την εγκυμοσύνη και το bullying που δέχθηκε! 

Πως αντιμετωπίζει τον διαδικτυακό πόλεμο που δέχεται για το σώμα της!

Η Άντρεα Κυριάκου πριν από περίπου οκτώ μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της, Λαμπρινό, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μερκή.

Το μοντέλο, λίγες μόλις ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού της, επανήλθε στη σιλουέτα που είχε πριν την εγκυμοσύνη, γεγονός που συζητήθηκε έντονα και έγινε δέκτης αρνητικών σχολίων από μερίδα κόσμου μέσα από τα social media.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Αποκάλυψε γιατί επέλεξαν την Αθήνα για τη βάπτιση του μικρού Λαμπρινού! 

Η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Beautiful People” και στον δημοσιογράφο, Νικόλα Φωτίου, σχολίασε λέγοντας: “Μία εβδομάδα μετά (σ.σ. τον τοκετό) ήμουν όπως πριν. Οπότε σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο μυστικό όσον αφορά στη δική μου περίπτωση. Σε μία εβδομάδα ούτε διατροφή ούτε γυμναστική προλαβαίνεις να κάνεις. Το σώμα σου χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει. Και κατά την περίοδο του θηλασμού πρέπει να τρως πολύ περισσότερο και από όσο έτρωγες όσο ήσουν έγκυος”. 

Κατόπιν, όσον αφορά στην αρνητική κριτική που δέχθηκε, ανέφερε: “Δεν μας έφτιαξε ο Θεός όλους με το ίδιο καλούπι. Αυτό κάποιοι μάλλον δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Το ότι εγώ μπορώ να τρώω όσο θέλω και να είμαι πολύ λεπτή, τους μοιάζει μάλλον αδύνατο”. 
 

Tags αντρεα κυριακου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9488 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3044 s // Total time: 3.2532 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X