Άντρεα Κυριάκου: Αποκάλυψε γιατί επέλεξαν την Αθήνα για τη βάπτιση του μικρού Λαμπρινού! 


Άντρεα Κυριάκου: Αποκάλυψε γιατί επέλεξαν την Αθήνα για τη βάπτιση του μικρού Λαμπρινού! 

Τι απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν για τη συγκεκριμένη επιλογή;

Ο Γιώργος Μερκής και η Άντρεα Κυριάκου στις αρχές του καλοκαιριού βάφτισαν τον γιο τους Λαμπρινό, στην Αθήνα και το όμορφο μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Beautiful People” και στον δημοσιογράφο, Νικόλα Φωτίου, μίλησε για την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν στην ελληνική πρωτεύουσα τη βάπτιση του γιου τους.

Διαβάστε ακόμα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του μικρού Λαμπρινού στην Αθήνα!

“Προσπαθούσαμε να βρούμε ημερομηνία για τη βάφτιση από τα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά είτε είχε αγώνες ο Γιώργος, είτε έλειπε με την εθνική, είτε μία από τις δύο νονές μας απουσίαζε στο εξωτερικό. Καταλήξαμε πως οι μόνες διαθέσιμες ημερομηνίες ήταν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του Γιώργου, που ήταν μόλις 10 ημέρες. Μέσα σε αυτές έπρεπε να χωρέσουμε βάφτιση, να εκπληρώσουμε ένα τάμα που είχαμε κάνει στην Τήνο και να πάμε και ολιγοήμερες διακοπές. Αρχικά σκεφτήκαμε να πηγαίναμε στην Τήνο για τη βάφτιση και να εκπληρώναμε και το τάμα μας παράλληλα. Ο πελαργός, όμως, μας άλλαξε τα σχέδια, η νύφη μου περιμένει το τρίτο αγοράκι της οικογένειας και για να μην την ταλαιπωρήσουμε και με αεροπλάνα και με πλοία, καταλήξαμε να βαφτίσουμε στην Αθήνα. Ήταν η ιδανική λύση μιας και μας επέτρεπε να πάμε μονοήμερη επίσκεψη στην Τήνο”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, κληθείσα να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν για την επιλογή τους αυτή, ανέφερε: “Προσωπικά δεν έχω δεχτεί κάποιο αρνητικό σχόλιο, μόνο ευχές, ούτε έχω ακούσει κάτι. Σίγουρα, όμως, όσοι έχουν την τάση να κρίνουν χωρίς να ξέρουν το πώς και το γιατί, θα το έκαναν και σε αυτή την περίπτωση. Για μένα η εκπλήρωση ενός τάματος είναι ιερή και δεν θα σταθώ σε μικρότητες. Εμείς ξέρουμε τους λόγους και μας είναι αρκετό”. 
 

Tags αντρεα κυριακου, Γιώργος Μερκής, βαφτιση, λαμπρινος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8039 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2644 s // Total time: 3.0682 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X