Κυριάκος Πελεκάνος: Μιλάει για τη φιλία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα υπονοούμενα των συμπαικτών του στο "Survivor"


Κυριάκος Πελεκάνος: Μιλάει για τη φιλία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα υπονοούμενα των συμπαικτών του στο "Survivor"

Ποια η σχέση τους σήμερα μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης; 

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο οποίος για πέντε περίπου μήνες, βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, συμμετέχοντας στο “Survivor: Ελλάδα - Τουρκία”, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Κύπρο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ. 

Ο personal trainer, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκη Τανιμανίδη και πως την αντιμετώπισαν οι συμπαίκτες του.

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Πελεκάνος: Η "μπηχτή" του για την τούρκικη ομάδα στο "Survivor" [βίντεο]

“Ήταν κάτι που δεν έκρυψα ποτέ και από κανέναν. Έτσι κι αλλιώς, επειδή είχε βγει στα media, οι συμπαίκτες μου ήξεραν τα πάντα για εμένα. Για τον Σάκη ρωτούσαν προσωπικές λεπτομέρειες, κυρίως για το τι άνθρωπος είναι αυτός αλλά και η Χριστίνα”, είπε χαρακτηριστικά.

ΟΙ δύο άντρες φαίνεται πως διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και μετά το τέλος του παιχνιδιού και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού “OK!” τους εντόπισε να διασκεδάζουν στη Λευκωσία, στο after party των “Beauty Awards 2019”. 

Tags σακης τανιμανίδης, κυριάκος πελεκάνος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4356 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2339 s // Total time: 2.6695 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X