Κυριάκος Πελεκάνος: Η "μπηχτή" του για την τούρκικη ομάδα στο "Survivor" [βίντεο]


Κυριάκος Πελεκάνος: Η "μπηχτή" του για την τούρκικη ομάδα στο "Survivor" [βίντεο]

Η αποκάλυψη του Κύπριου παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης στην κάμερα του ilovestyle.com λίγες ημέρες μετά τον τελικό!

Ο Κυριάκος Πελεκάνος εδώ και δύο περίπου εβδομάδες επέστρεψε στην Κύπρο, μετά την απουσία του για τεσσεράμισι μήνες στον Άγιο Δομίνικο και το βράδυ της Τετάρτης, 3 Ιουλίου παρευρέθηκε στο Lapatsa Countryside Venue, όπου πραγματοποιήθηκαν τα Beauty Awards 2019, που διοργάνωσε η Madame Figaro και παρουσίασε η Kérastase. 

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Πελεκάνος: Τι αγάπησε στη σύζυγό του, η απόκτηση δεύτερου παιδιού και η απάντηση για το "Survivor" που μας ξάφνιασε

Ο personal trainer μίλησε στην κάμερα του ilovestyle.com σχολιάζοντας τα αποτελέσματα τόσο του ελληνικού όσο και του τούρκικου τελικού στο “Survivor: Ελλάδα - Τουρκία”.

“Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο ότι θα κέρδιζε η Δαλάκα. Αγωνιστικά ήταν η καλύτερη… Το μόνο που κατάλαβα πέντε μήνες είναι ότι οι Τούρκοι το Survivor το έχουν κάνει επιστήμη, οπότε μπορεί και αυτό να είναι αλήθεια”, είπε σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν παίκτη της τούρκικης ομάδας να εκμεταλλεύεται την ασθένεια της μητέρας του για να κερδίσει. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Πηγή φωτογραφίας: Περιοδικό "OK!"

Tags κυριάκος πελεκάνος, survivor, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3121 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2126 s // Total time: 2.5246 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X