Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: Μίλησε πρώτη φορά on air για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό!


Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: Μίλησε πρώτη φορά on air για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό!

Η εξομολόγησή της για την απόφαση να τραβήξουν διαφορετικά μονοπάτια με τον πρώην σύντροφό της!

Η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου, η οποία πρόσφατα μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “OK!” αποκάλυψε πως χώρισε με τον επί χρόνια σύντροφό της, Μένιο Παναγιώτου. 

Το νεαρό μοντέλο, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 14 Μαϊου, στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό της. 

“Όταν είσαι από 14 χρονών με έναν άνθρωπο μεγαλώνοντας ίσως να αλλάζουν τα όνειρα οι στόχοι και αποξενώνεσαι. Επειδή είσαι από μικρός […] Θεωρώ τέτοιου είδους περιπτώσεις και δυσκολίες ίσως έρχονται για να μάθεις και να προσπαθείς να βελτιώνεις τον εαυτό σου […] Το να φτιάξω ξανά τη ζωή μου δεν το έχω σκεφτεί. Θέλω να αφοσιωθώ στην κόρη μου και στην καριέρα μου”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Μαρίνα συμπληρώνοντας πως στο μέλλον επιθυμία της είναι να κάνει πολλά ταξίδια μαζί με την κόρη της!

Κατόπιν, επεσήμανε πως ο πρώην σύντροφός της, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος της προσέφερε τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της, την κόρη της και πάντα θα υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που μεταδίδει το alphanewslive:


 

Tags Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου, χωρισμος, μενιος παναγιωτου, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8420 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3678 s // Total time: 2.2098 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X