Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό της από το Μένιο Παναγιώτου


Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό της από το Μένιο Παναγιώτου

Ο χωρισμός ήρθε αμέσως μετά την πρόταση γάμου

Με δημιουργίες της Ελίνας Λεβέντη και την επιμέλεια του κομμωτή Στράτου Δημητρίου και της make up artist Φωτεινής Νικολάου, η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το "ΟΚ!". Αφήνοντας πίσω την παλιά της ζωή μετά τον πρόσφατο χωρισμό της, το γνωστό μοντέλο επανέρχεται δυναμικά στον κόσμο της μόδας. Με τη συμμετοχή της στην καμπάνια Bridal & Fashion, και φορώντας δημιουργίες της σχεδιάστριας Ελίνας Λεβέντη και των συνεργατών της, του κομμωτή Στράτου Δημητρίου και της make up artist Φωτεινής Νικολάου, αποδεικνύει ότι η ζωή δεν τελειώνει με ένα χωρισμό. Άλλωστε, η αγάπη που της δείχνει η μόλις δυόμισι ετών κόρη της είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει πετύχει μέχρι τώρα.
  
Πώς νιώθεις που είσαι το πρόσωπο που επιλέγηκες γι' αυτή τη μεγάλη συνεργασία;
Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέρος αυτής της συνεργασίας και νιώθω πολύ τυχερή, αφού με τα περισσότερα άτομα έχω συνεργαστεί ξανά και στο παρελθόν. Πολλοί πιστεύουν πως σε αυτό το χώρο δεν υπάρχουν φιλίες, κάτι το οποίο στα πρώτα βήματα της καριέρας μου πίστεψα, όμως οι φήμες αυτές δεν άργησαν να διαψευσθούν, αφού έκανα φιλίες που κρατάνε χρόνια. Ένας από αυτούς τους φίλους είναι και ο καταξιωμένος κομμωτής Στράτος Δημητρίου, ο οποίος επιμελήθηκε τα μαλλιά μου στη φωτογράφιση. Με τον Στράτο γνωριστήκαμε στο διαγωνισμό Σταρ Κύπρος και μέχρι σήμερα διατηρούμε άριστες σχέσεις. 

Φόρεσες πολλά νυφικά. Τελικά νύφη θα σε δούμε σύντομα;
Με τον Μένιο είμαστε από παιδιά μαζί, αλλά τον τελευταίο καιρό αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Η αγάπη υπάρχει και πάντα θα υπάρχει, γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούμε πως έχουμε κοινό το πιο σημαντικό πράγμα στις ζωές μας, δηλαδή την κόρη μας. Μπορεί η κοινή μας ζωή να τελειώνει εδώ, αλλά σιγουρά έχουμε και οι δύο πολλά να ζήσουμε μαζί, στο πλευρό της κόρης μας.

Ποιος είναι ο λόγος που χωρίσατε λίγο μετά την πρόταση γάμου;
Όταν είσαι με έναν άνθρωπο από παιδί, όπως και στη δική μας περίπτωση, είναι λογικό και επόμενο μεγαλώνοντας να αλλάζουν τα θέλω του καθενός, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε δύο διαφορετικούς δρόμους. Έτσι, εμείς επιλέξαμε να χωρίσουμε. Αποφασίσαμε ότι εάν ανεβαίναμε τα σκαλιά της εκκλησίας δεν θα άλλαζε κάτι, ούτε και οι μεταξύ μας διαφορές που αντιμετωπίζαμε ως ζευγάρι.

Πώς είχες ονειρευτεί τον γάμο σου;
Ο γάμος είναι ένα κομμάτι της ζωής μας που κάθε γυναίκα, από πολύ νεαρή ηλικία, ονειρεύεται ως την καλύτερη μέρα της ζωής της. Εγώ φαντάζομαι αυτή τη μέρα σε ένα ήσυχο και παραλιακό ξωκλήσι με λιγοστούς συγγενείς και φίλους, που με χαρά θα βρίσκονται στο πλευρό μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή τη γιορτή. Τη δεξίωση την φαντάζομαι επίσης κάπου παραλιακά, με γλέντι που θα κρατάει μέχρι το πρωί. 

Η κορούλα σου είναι ήδη 2,5 ετών. Θα ήθελες να αποκτήσεις κι άλλα παιδιά;
Η κορούλα μας είναι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή μας. Λένε ότι όταν αποκτάς πολλά παιδιά, τότε η ευτυχία και η αγάπη αυτή πολλαπλασιάζεται. Σίγουρα θέλω να αποκτήσω κι άλλο παιδάκι και εύχομαι ο Θεός να μου προσφέρει ακόμη μια φορά αυτές τις αξέχαστες στιγμές που βίωσα όταν πρωτοαντίκρισα την Έστελ στην κλινική. 

Σε ποιον έχει μεγαλύτερη αδυναμία η μικρή; Σε σένα ή στον πρώην σύντροφό σου;
Ο τρόπος που μεγαλώνουμε την Έστελ είναι τέτοιος που, αν και μόλις 2,5 ετών, είναι ένα παιδί που έμαθε να δείχνει καθημερινά την αγάπη της σε όσους βρίσκονται γύρω της. Θα έλεγα ότι περισσότερη αδυναμία δείχνει να έχει στον πατέρα της και κάποιες φορές ομολογώ πως πιάνω τον εαυτό μου να "ζηλεύει" αυτό τους το δέσιμο, ενώ ταυτόχρονα τούς θαυμάζω και συγκινούμαι. 

Ποιος δεν της χαλάει χατίρι και τον κάνει ό,τι θέλει;
Θα έλεγα πως και τους δυο μας λίγο ή πολύ μάς κάνει ό,τι θέλει. Ο Μένιος όμως, σε αντίθεση με εμένα, είναι λίγο πιο χαλαρός, με αποτέλεσμα να μην της χαλάει τα χατίρια της. Εγώ προσπαθώ να είμαι λίγο πιο αυστηρή και να θέτω στην Έστελ κάποια όρια σε μερικά ζητήματα, όμως είναι αρκετές οι φορές που η αγάπη μου υπερνικά τη λογική και ενδίδω στα θελήματά της.

Ο κόσμος της μόδας. Το τελευταίο διάστημα δεν σε βλέπουμε συχνά στις πασαρέλες.
Η αποχή μου από το χώρο της μόδας τον τελευταίο καιρό οφείλεται στο γεγονός ότι επέλεξα να κάνω στροφή στην καριέρα μου με αφορμή την εργοδότησή μου στον τομέα της Νομικής. Πολύ συχνά δέχομαι προτάσεις για δουλειές στο χώρο της μόδας, αλλά, λόγω του φορτωμένου μου προγράμματος, αδυνατώ να τις αποδεκτώ. Έτσι κάνω λίγες και επιλεκτικές δουλειές, με αποτέλεσμα να συνδυάζω και τα δύο όσο καλύτερα μπορώ. 

Πιστεύεις ότι επηρέασε τα επαγγελματικά σου όνειρα ως μοντέλο το ότι έγινες μητέρα σε μικρή ηλικία;
Ο ερχομός της κόρης μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα και ουδέποτε σκέφτηκα ότι οφείλεται στην αδυναμία εκπλήρωσης των στόχων και ονείρων μου για μια καριέρα στο μόντελινγκ! Ούσα στο χώρο της μόδας από τα δεκατέσσερά μου χρόνια, αν και σε πολύ νεαρή ηλικία, πάντα γνώριζα πως ο χώρος αυτός δεν έχει αρκετά να μου προσφέρει στη μικρή αγορά της Κύπρου! Από την αρχή ήξερα ότι δεν πρέπει να αναμένω πολλά και πως αν ήθελα μια διεθνή καριέρα θα έπρεπε να φύγω στο εξωτερικό, κάτι το οποίο δεν επιθυμούσα, επειδή το επάγγελμα των ονείρων μου είναι αυτό που κάνω σήμερα.

Νιώθεις πως αδικήθηκες από κάποιους όσον αφορά την καριέρα σου;
Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι νιώθω αδικημένη! Γενικά στη ζωή μου έμαθα να κρατάω μικρό καλάθι και οι απαιτήσεις μου από αυτό το χώρο ήταν κατά πολύ λιγότερες από τις ευκαιρίες που βρέθηκαν στο δρόμο μου! Κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες τις άρπαξα και με δίδαξαν πολλά, ενώ αρκετές άλλες δεν με ενδιέφεραν και τις απέρριψα! Νιώθω τόσο ευγνώμων για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα.

AΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΗΛ / Μαλλιά: Stratos Art Hair Studio & Team / Ρούχα: Ελίνα Λεβέντη / Μακιγιάζ: Φωτεινή Αλεξάνδρου - SLA Make up / Φωτογράφος: Αντώνης Εγγράφου / Art Direction: Τατιάνα Μιτσή / Κοσμήματα: Christian Xenon / Λουλούδια: Minimal Flower
 

Tags Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου, χωρισμος, μενιος παναγιωτου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9091 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3880 s // Total time: 2.2970 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X