Χρύσανθος Τσουρούλλης: Τι λέει για την πρόταση γάμου στην Έμιλυ Γιολίτη; 


Χρύσανθος Τσουρούλλης: Τι λέει για την πρόταση γάμου στην Έμιλυ Γιολίτη; 

Απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μετά την ανάληψη καθηκόντων της Έμιλυς Γιολίτη ως Πρόεδρος της ΑΗΚ – “Είχα θυμώσει έντονα”

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, 16 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018”, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Έμιλυ Γιολίτη. 

Διαβάστε ακόμα: Οι απονομές των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"! [βίντεο]

Ο διευθυντής της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, μιλώντας στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ, στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Μιχαήλ αν θα τον δούμε γαμπρό, απάντησε: “Φέτος είναι χρονιά κοσμοϊστορικών αλλαγών, για να δούμε αν αυτό θα ισχύσει και στη δική μας περίπτωση”. 

Κατόπιν, αναφερόμενος στα κακοπροαίρετα δημοσιεύματα που αφορούσαν στη σύντροφό του ’Έμιλυ Γιολίτη, μετά την ανάληψη καθηκόντων ως Πρόεδρος της ΑΗΚ, είπε: “Ένιωσα έντονο θυμό αλλά κατ’ επιλογή ουδέποτε επενέβηκα για τον λόγο ότι ήμουνα και είμαι βέβαιος ότι ήξερε και ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Το διαχειρίστηκε και είμαι βέβαιος ότι θα κλείσει όλα τα στόματα που βιάστηκαν να την κρίνουν με τρόπο ιδιαίτερα έντονο”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags χρύσανθος τσουρούλλης, εμιλυ γιολιτη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7506 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2212 s // Total time: 2.9719 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X