Οι απονομές των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"! [βίντεο]


Οι απονομές των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"! [βίντεο]

Οι γυναίκες που βραβεύθηκαν στη χθεσινή, λαμπερή βραδιά και τα υπέροχα λόγια που μοιράστηκαν με το κοινό.

Το βράδυ της Τρίτης, 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 14η απονομή των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς” που παρουσίασε η Shiseido στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου με οικοδεσπότες τους Ζέτα Μακρυπούλια και Αποστόλη Τότσικα. 

45 υποψήφιες σε 9 κατηγορίες: Fashion Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Dove Αθλήτρια, Eπιστήμονας/Ακαδημαϊκός, CYTA Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία της Χρονιάς. 

Επίσης, δόθηκαν τρία τιμητικά βραβεία: το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς, το Πρωτείο Ζωής εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή, το οποίο είναι αφιερωμένο στον εμπνευστή αυτού του θεσμού και το Editor’s Choice, που απονέμεται κάθε χρόνο από την ομάδα της Madame Figaro.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοίμασε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, εντάσσοντας σε αυτήν άτομα και καλλιτεχνικές ομάδες, που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Κύπρο και καθήλωσαν το κοινό στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Η τελετή απονομής των Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018, που παρουσίασε η Shiseido, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 21:00 και σε επανάληψη το Σάββατο 20 Απριλίου στις 16:40.

Οι γυναίκες που βραβεύτηκαν: 

ΗΘΟΠΟΙΟΣ – Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Το βραβείο απένειμε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ. 

 

 

DOVE AΘΛΗΤΡΙΑ – Διαμάντω Ευριπίδου

Το βραβείο απένειμαν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, παρουσιάστρια της καθημερινής lifestyle εκπομπής του ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά» και ο Θανάσης Μπέης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Unilever Tseriotis Cyprus.

 

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΖΩΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ – Ελένη Λουκά

Το βραβείο απένειμαν η Έφη Παπαϊωάννου Χατζηκωστή και Κωνσταντίνος Ιωάννου, Υπουργός Υγείας και στενός φίλος του Άντη.

 

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ - Δρ Κυριακή Μικελλίδου

Το βραβείο απένειμαν η Μαρία Κυριάκου, Aναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

 

 

ΜΟΥΣΙΚΟΣ – Ευρυδίκη Θεοκλέους 

Το βραβείο απένειμε η Νατάσα Θεοδωρίδου. 

 

 

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ – Εύη Παπαδοπούλου

Το βραβείο απένειμαν η Στέλλα Κυριακίδου, Βουλευτής και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Στρατηγικής για τον Καρκίνο και η Δρ Γιόλα Μάρκου, Παθολόγος Ογκολόγος, Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου. 

 

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ – Αθηνά Κάσιου

Το βραβείο απένειμαν οι ηθοποιοί, που πρωταγωνιστούν στη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια», Ηλέκτρα Φωτιάδου και Παναγιώτης Μπουγιούρης.

ΟΠΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – Μαίρη Κατσιολούδη 

Το βραβείο απένειμαν η Μαριλένα Ιεροδιακόνου, Γενική Διευθύντρια Περιοδικών και Lifestyle Portals Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και ο Δημήτρης Αλετράρης, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ Κύπρου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – Νατάσα Χρίστου 

Το βραβείο απένειμαν η Δάφνη Προδρόμου, Διευθύντρια Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Τράπεζας Κύπρου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

FASHION DESIGNER – Ρίτα Αττάλα

Το βραβείο απένειμαν η Αθηνά Νικολαΐδου, Εμπορική Διευθύντρια Καλλυντικών Ομίλου Folli Follie Κύπρου και o Πέτρος Ιακωβίδης.

CYTA ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – Σίλια Χατζηχριστοδούλου

Το βραβείο απένειμαν η Βασιλική Αναστασιάδου, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και η Λένια Ματθαίου, Μέλος Δ.Σ της CYTA.

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EDITOR’S CHOICE – Άντρια Ζαφειράκου 

Το βραβείο απένειμαν η Βαρβάρα Γεωργιάδου, Αρχισυντάκτρια Madame Figaro Κύπρου και η Τάνια Νεοκλέους, Δημοσιογράφος Madame Figaro Κύπρου.


 

Tags βραβειο, νικητριες, απονομη, madame figaro γυναικες της χρονιας 2018, Madame Figaro, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4141 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4074 s // Total time: 2.8215 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X