Η στιγμή που έκανε όλο το θέατρο να δακρύσει στην απονομή των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018" 


Η στιγμή που έκανε όλο το θέατρο να δακρύσει στην απονομή των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018" 

Τα συγκινητικά λόγια της γυναίκας που κέρδισε το τιμητικό βραβείο εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της χθεσινοβραδινής απονομής των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018” ήταν η παράδοση του τιμητικού βραβείου εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή που δόθηκε στην Ελένη Λουκά.

Την απονομή έκαναν η Έφη Παπαϊωάννου Χατζηκωστή και Κωνσταντίνος Ιωάννου, Υπουργός Υγείας και στενός φίλος του Άντη.

Διαβάστε ακόμα: Οι απονομές των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"! [βίντεο]

Η Ελένη Λουκά μετά την αποφοίτησή της από το Παγκύπριο Γυμνάσιο, αποφασίζει να ακολουθήσει το όνειρό της και να σπουδάσει, κάτι το οποίο καταφέρνει. Όπως λέει η ίδια, πάντα αγαπούσε τα παιδιά, γι’ αυτό και επιλέγει να σπουδάσει νηπιαγωγός. Κάπως έτσι γίνεται το πρώτο παιδί -στην Κύπρο- με σύνδρομο Down που φοιτά στο πανεπιστήμιο.

Τα λόγια της στη σκηνή δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο, αναφέροντας: “Όπως η φύση γύρω μας θα ήταν ανιαρή και μονότονη χωρίς την ποικιλία και τη διαφορετικότητα των λουλουδιών, έτσι και στους ανθρώπους, η διαφορετικότητα κάνει τη ζωή πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον τόσο αρμονικά, όπως οι νότες σε ένα πιάνο. Στα αυτιά μας η κάθε νότα ηχεί διαφορετικά από την άλλη και από μόνες τους δεν βγάζουν καμιά μελωδία, όμως όταν αλληλεπιδρούν μπορούν να παράγουν όμορφες μελωδίες. Έτσι και η αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων, οι οποίοι με τα διαφορετικά τους χαρίσματα συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο κάνει αυτόν τον κόσμο υπέροχο. Ας αποδεχτούμε, λοιπόν, τη διαφορετικότητα των ανθρώπων για να εκτιμήσουμε αυτόν τον υπέροχο κόσμο”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

 


 

 

Tags madame figaro γυναικες της χρονιας 2018, showbiz κύπρος, gossip, ελένη λουκά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1865 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3805 s // Total time: 2.5670 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X