Άννα Βίσση: Σχολίασε πρώτη φορά τα δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με την προσωπική ζωή της κόρης της


Άννα Βίσση: Σχολίασε πρώτη φορά τα δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με την προσωπική ζωή της κόρης της

Αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε η Σοφία Καρβέλα μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και την ήθελαν να περιμένει το τρίτο της παιδάκι.

Στο νησί μας βρέθηκε η Άννα Βίσση, με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 12 Φεβρουαρίου, για το “Sophia Foundation”, το οποίο ανέκαθεν στηρίζει εμπράκτως.

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Καρβέλα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη! [εικόνα]

Η κάμερα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” και η δημοσιογράφος, Βαρβάρα Ζαχαρίου, συνάντησαν την Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία μεταξύ άλλων, κλήθηκε να αναφερθεί στα δημοσιεύματα που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν στην προσωπική ζωή της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, όσον αφορά στο χωρισμό της και σε μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. 

“Μου έστειλε και η Σοφία ένα μήνυμα και μου λέει “Εμένα για τι με ρωτάνε. Ζω στη Νέα Υόρκη”. Το γεγονός ότι είναι κόρη μου, δεν έπεται το γεγονός ότι πρέπει να απαντάει σε ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή […] Την θαυμάζω εγώ την κόρη μου. Ο τρόπος που σκέφτεται και το πώς τα έχει τοποθετημένα μέσα στο μυαλό της ακόμα με εκπλήσσουν”, είπε χαρακτηριστικά.  


 

Tags αννα βισση, σοφια καρβελα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8548 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3983 s // Total time: 2.2531 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X