Σοφία Καρβέλα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη! [εικόνα]


Σοφία Καρβέλα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη! [εικόνα]

Τι πόσταρε η ίδια λίγες ώρες αφότου διαδόθηκε η φήμη πως περιμένει το τρίτο της μωράκι με νέο σύντροφο και η απάντηση που έδωσε.

Η Σοφία Καρβέλα, σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικού εντύπου, διανύει τους πρώτους μήνες της τρίτης της εγκυμοσύνης, μετά τον χωρισμό από τον Θανάση Πανουργιά, έχοντας βρει νέο σύντροφο. 

Η στιλίστρια, κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, η οποία μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη μαζί με τα παιδιά της, Νίκο και Νέστωρα, ανήρτησε στο instastory, στον προσωπικό της λογαριασμό, μία εικόνα, όπου τη βλέπουμε να χαλαρώνει απολαμβάνοντας το διάβασμα ενός βιβλίου από αγαπημένο της συγγραφέα.

Η Σοφία Καρβέλα, μέσα από την εκπομπή “Happy Day” θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που ακούγονται για εκείνη, λέγοντας: “Είμαι πολύ έγκυος με συγκίνηση αλλά και περιέργεια γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά”.  

Κατόπιν, όσον αφορά στις φήμες χωρισμού, είπε χαρακτηριστικά: “Κανένα σχόλιο. Αυτό δεν λένε οι celebrities; Ειρήνη σε όλο τον κόσμο”.

Εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε στην πιο κάτω gallery, τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Καρβέλα, όπου τη βλέπουμε ως επί το πλείστον να επιλέγει φαρδιά sweatshirts για τις εμφανίσεις της.
 

Tags σοφια καρβελα, εγκυος, εγκυμοσύνη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6559 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3613 s // Total time: 3.0172 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X