Γιάννης Κοπιδάκης: Αποχώρησε από το "Power of Love" και συνάντησε την Αργυρώ


Γιάννης Κοπιδάκης: Αποχώρησε από το "Power of Love" και συνάντησε την Αργυρώ

Δείτε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία και τα μηνύματα τους…

Στο gala της Παρασκευή, ο Γιάννης Κοπιδάκης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του "Power of Love", κάτι που έγινε δεκτό από την παραγωγή και έτσι ο παίκτης βρέθηκε εκτός.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 19 Ιανουαρίου ο Γιάννης έκανε την πρώτη του ανάρτηση, αλλά δεν ήταν μόνος του. Μαζί του ήταν και η Αργυρώ όπου ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μία κοινή φωτογραφία!

Διαβάστε επίσης: Ένταση στο "Power of Love 2" μετά την παραδοχή του Γιάννη και της Αργυρώς ότι είχαν σχέση στο παρελθόν! 

Η Αργυρώ Τσιοράνου έγραψε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ήταν και είναι δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι. Σας αγαπώ όλους πολύ!!! Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη αυτή εμπειρία καθώς και για την αγάπη και τη στήριξη όλο αυτό το καιρό και θέλω να τους ευχηθώ μόνο επιτυχίες μέσα από όλη μου την καρδιά!!!! Είσαστε πραγματικά υπέροχοι!!!!". Ο Γιάννης, από την πλευρά του, ήταν πιο λακωνικός: "Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την στήριξη σάς τόσο καιρό να είστε καλά μόνο χαμόγελα!!".

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Tags γιαννης κοπιδακης, Power of Love, αργυρω Τσιοράνου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4730 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2424 s // Total time: 2.7154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X