Ανατροπές και αναστάτωση στο χθεσινό gala του "Power of Love"


Ανατροπές και αναστάτωση στο χθεσινό gala του "Power of Love"

Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία και ποιος αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης;

Άλλο ένα gala πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, 18 Ιανουαρίου και από αυτό δεν έλειψαν οι κόντρες αλλά και η μεγάλη ανατροπή. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη ότι ο Παύλος μίλησε με άσχημο τρόπο σε συμπαίκτη του, λέγοντας του χαρακτηριστικά «θα σε θάψω», έφερε μεγάλη αναστάτωση στο πλατό με την Μαρία να είναι φανερά ενοχλημένη.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τους δυο πιο αγαπητούς παίκτες. Από το σπίτι των γυναικών ήταν η Ζένια και από το σπίτι των ανδρών ήταν ο Φίλιππος. Και οι δυο για δεύτερη εβδομάδα σερί.

Διαβάστε ακόμη: Power of Love: Η Αργυρώ έφυγε από το παιχνίδι και ανέβασε φωτογραφία του Γιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 

Οι παίκτες που προστατεύτηκαν ήταν ο Αντώνης και η Ρένια.

Την ασυλία και την επιταγή του χρηματικού επάθλου κέρδισε και πάλι o Φίλιππος, έτσι τα αγόρια προστατεύτηκαν και ο Παύλος δεν αποχώρησε.

Κανονικά λοιπόν θα αποχωρούσε απόψε από το σπίτι του έρωτα η Νέρτζη αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, ωστόσο επειδή ο Γιάννης Κοπιδάκης ζήτησε για δεύτερη φορά να αποχωρήσει οικειοθελώς, η Μαρία του έκανε τη χάρη κι έτσι η παίκτρια παρέμεινε στο παιχνίδι. 

Ο Γιάννης λοιπόν ήταν ο παίκτης που αποχώρησε. 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gossiptv.gr:

Tags Power of Love, γιαννης κοπιδακης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0019 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3117 s // Total time: 2.3136 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X