Power of Love: Η Αργυρώ έφυγε από το παιχνίδι και ανέβασε φωτογραφία του Γιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram


Power of Love: Η Αργυρώ έφυγε από το παιχνίδι και ανέβασε φωτογραφία του Γιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Δείτε την εικόνα που ανέβασε με τον άνθρωπο που είχε σχέση πριν να μπουν στο reality αγάπης

Μία τρυφερή ανάρτηση η Αργυρώ Τσιοράνου για το Γιάννη Κοπιδάκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έπειτα από το σκάνδαλο που ξέσπασε στο "Power of Love" που προβάλλει καθημερινά το ΣΙΓΜΑ, καθώς το ζευγάρι έχει τραβήξει ομολογουμένως πάνω του όλα τα βλέμματα.

Πριν από μερικά επεισόδια, ο Γιάννης παραδέχθηκε στους συμπαίκτες του αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό το ένοχο μυστικό του, ότι δηλαδή υπήρξαν ζευγάρι με την Αργυρώ πριν μπουν στο παιχνίδι, όμως είχαν χωρίσει λίγους μήνες πριν την έναρξη του "Power of Love".

Η Αργυρώ, παρεμβαίνοντας μέσω skype στην εκπομπή, καθώς μία εβδομάδα πριν είχε αποχωρήσει από το σπίτι, απολογήθηκε κι εκείνη, ζητώντας επίσης από την πλευρά της συγγνώμη για την απόκρυψη της αλήθειας.

Ανεβάζοντας λοιπόν στα social media ένα στιγμιότυπο του Γιάννη από το παιχνίδι, όπου εκείνος έκλαιγε μέσα στο κόκκινο δωμάτιο και μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη, θέλησε να εκφράσει τα πραγματικά της αισθήματα για εκείνον.

Διαβάστε ακόμα: Ένταση στο "Power of Love 2" μετά την παραδοχή του Γιάννη και της Αργυρώς ότι είχαν σχέση στο παρελθόν! 

Στη λεζάντα έγραψε: "Όταν τα μάτια σου κλαίνε ένα κομμάτι μου πεθαίνει, με έχεις κάνει να τρελαίνομαι με την αγάπη σου…"

Δείτε την ανάρτησή της:

Tags αργυρω Τσιοράνου, γιαννης κοπιδακης. power of love, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1736 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4231 s // Total time: 2.5967 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X