Συννέφα στη σχέση Γιώργου Μαυρίδη και Νικολέττας Ράλλη


Συννέφα στη σχέση Γιώργου Μαυρίδη και Νικολέττας Ράλλη

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες 

Ήταν σίγουρα ένα από τα ζευγάρια που συζητήθηκαν πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο λόγος για τη Νικολέττα Ράλλη και το Γιώργο Μαυρίδη. Ωστοσο σύμφωνα με πληροφορίες της "RealLife" το ζευγάρι αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα στη σχέση του.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε, οι δυο τους παραδέχονται σε δικούς του ανθρώπους πως δυσκολεύονται αρκετά να ρυθμίσουν έτσι το πρόγραμμά τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ώστε να συναντηθούν, να περάσουν τρυφερές στιγμές και να αφιερώσουν τον χρόνο που θα ήθελαν ο ένας στον άλλον.

Τον πρώτο καιρό το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη έμοιαζε παιχνιδάκι, ωστόσο η απόσταση αποδεικνύεται πως είναι ένας πολύ πιο ψυχοφθόρος παράγοντας από όσο υπολόγιζαν. Άλλωστε η συγκατοίκηση δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους, καθώς οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες τους υποχρεώνουν να ζουν εκείνη στην Αθήνα και εκείνος στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μαυρίδης: Έτσι έχει αποθηκευμένο τον Σάκη Τανιμανίδη στο κινητό του!

Τα Χριστούγεννα, όπως διαβάζουμε, ήταν περίεργα για το ζευγάρι, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδεψε και για μερικές ημέρες στην Ιταλία για διακοπές χωρίς όμως τη συνοδεία της συντρόφου του, αφού η Νικολέττα παρέμεινε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Οι δυο τους, παρά τις αντιξοότητες, δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι, ενώ άνθρωποι του στενού τους κύκλου λένε πως ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους και είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Tags Νικολέττα Ράλλη, γιώργος μαυρίδης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, συννεφα, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.3325 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4968 s // Total time: 4.8293 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X