Γιώργος Μαυρίδης: Έτσι έχει αποθηκευμένο τον Σάκη Τανιμανίδη στο κινητό του!


Γιώργος Μαυρίδης: Έτσι έχει αποθηκευμένο τον Σάκη Τανιμανίδη στο κινητό του!

Τι αποκάλυψε ο ίδιος για τον πρώην συμπαρουσιαστή του;

Στην εκπομπή "Dot", βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, τη σχέση του με την Νικολέτα Ράλλη, αλλά και την πολυσυζητημένη συνεργασία του με τον Σάκη Τανιμανίδη στον Alpha και στο World Party.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν δίστασε να ρωτήσει τον καλεσμένο της για τη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη του, αλλά και πως τον έχει αποθηκευμένο στο κινητό του.

"Με το Σάκη είχαμε πολλά κοινά για αυτό κάναμε και παρέα. Εγώ σαν Σάκης αδελφός τον είχα γραμμένο στο κινητό μου, ο Σάκης με είχε ως Bro(αδελφός). Και ακόμα Σάκης αδελφός τον έχω. Τρέφω πολύ ωραία συναισθήματα για τον άνθρωπο, να είναι καλά και χαίρομαι που τον βλέπω έτσι. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που τελείωσε το World Party, ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος, ούτε ο Θοδωρής, είναι σίγουρο. Για τον Σάκη δεν ξέρω αν στεναχωρήθηκε. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που τελείωσε", είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Διαβάστε ακόμα: Νικολέττα Ράλλη: Μίλησε πρώτη φορά για το παρασκήνιο γνωριμίας με τον σύντροφό της, Γιώργο Μαυρίδη! 

Αναφορικά με το World Party, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: "Το World Party δεν ήρθε σαν δουλειά. Ήρθε σαν ένα όνειρο, να πραγματοποιήσουμε τέσσερις φίλοι, ξεκίνησε από δύο, αλλά γίναμε τέσσερις, και το κάναμε γιατί το γουστάραμε πολύ. Όταν με έναν άνθρωπο ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο και είσαι στο ίδιο δωμάτιο, περνάς τόσες εμπειρίες, τα κοινά σας βασίζονται πάνω στις εμπειρίες. Προφανώς και είχαμε πολλά κοινό και γι’ αυτό κάναμε παρέα".

 

Tags σακης τανιμανίδης, γιώργος μαυρίδης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2025 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3531 s // Total time: 3.5557 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X