Επώνυμη Κύπρια γνώριζε για το γάμο της Ηλιάνα Παπαγεωργίου 


Επώνυμη Κύπρια γνώριζε για το γάμο της Ηλιάνα Παπαγεωργίου 

Τι αποκάλυψε η ίδια και πως γνώριζε για τη σοβαρή σχέση στη ζωή του γνωστού μοντέλου   

Μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε έκανε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της στον Super Fm η Άντρη Καραντώνη για το γνωστό μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το γάμο της. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ είχε πάει μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο διεθνή διαγωνισμό Miss Universe καθώς είχαν λάβει την ίδια χρονιά μέρος στα καλλιστεία της χώρας τους η κάθε μια. Εκεί λοιπόν που είχαν έρθει πιο κοντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είχε μιλήσει για το Γιάννη της, το αγόρι της για τον οποίο υπάρχουν δημοσιεύματα ότι έχουν παντρευτεί στην Αμερική αλλά πλέον δεν είναι μαζί.

Μάλιστα όπως έχει γραφτεί αυτός ήταν και ο λογος που χώρισε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό καθώς το γνωστό μοντέλο του απέκρυψε το γάμο της.

Διαβάστε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε on camera για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! [βίντεο]

Τα όσα είπε η Άντρη Καραντώνη στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Super Fm μετέφερε στην εκπομπή “Όλα Καλά” η Χριστιάνα Αντωνίου η οποία είναι μαζί με την Άντρη στο πρωινό του Super Fm.

Δείτε όλα όσα είπε η Χριστιάνα Αντωνίου στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ στο πιο κάτω βίντεο με το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, Γαμος, αντρη καραντωνη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 8.6093 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5288 s // Total time: 9.1382 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X