Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε on camera για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! [βίντεο]


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε on camera για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! [βίντεο]

Η συνέντευξή της μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό και κυπριακό κοινό αφενός  μετά τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του “Greece’s Next Top Model (GNTM)” και αφετέρου μέσα από τα δημοσιεύματα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “dot” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΚΑΪ και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί το όνομα του νεαρού τραγουδιστή.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο λόγος που οδήγησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον χωρισμό! 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο, είπε: “Αυτά που διαβάζω πάντως, αν ισχύουν, εγώ τον Κωνσταντίνο τον αγαπώ πάρα πολύ και τον συμπαθώ και ξέρω ότι με συμπαθεί και ο ίδιος”, με την Ηλιάνα να απαντάει λέγοντας: “Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε”, επιλέγοντας για άλλη μία φορά να μην σχολιάσει το θέμα. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr: 

 


 

 

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, κωνσταντινος αργυρος, showbiz κύπρος, gossip, σχεση, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8618 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3475 s // Total time: 2.2093 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X