Αυτός είναι ο λόγος που οδήγησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον χωρισμό! 


Αυτός είναι ο λόγος που οδήγησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον χωρισμό! 

Το ζευγάρι εδώ και μερικές εβδομάδες δεν είναι μαζί και ελληνική εκπομπή το διαβεβαίωσε αποκαλύπτοντας και την αιτία χωρισμού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπήρξαν ζευγάρι για μερικούς μήνες, αν και οι δυο τους δεν το παραδέχτηκαν ποτέ δημοσίως, όσο και αν οι δημοσιογράφοι τους ρώτησαν επανειλημμένα σε συνεντεύξεις τους. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Τι λέει”, που κάνει σήμερα, 12 Ιανουαρίου, τον γύρο των media, το ζευγάρι χώρισε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ήρθε στο προσκήνιο ο μυστικός γάμος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, γεγονός που ούτε ο Κωνσταντίνος Αργυρός γνώριζε. 

Διαβάστε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε πρώτη φορά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν μαζί με πασίγνωστο ηθοποιό του Hollywood 

“Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, το ζευγάρι χώρισε. Γνωρίστηκαν το Μάιο, ήταν μαζί το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο χώρισαν, τον Νοέμβριο έδωσαν μία ευκαιρία στη σχέση τους και ήταν όλα μια χαρά. Όταν βγήκε η είδηση ότι ήταν παντρεμένη, αυτή ήταν η αιτία που είπε ο Κωνσταντίνος στην Ηλιάνα να χωρίσουν. Δεν το ήξερε αυτό, το έμαθε από την τηλεόραση. Τα Χριστούγεννα ήταν λίγο μαύρα και για τους δύο και ήταν λογικό να αντιδράσει έτσι ο Κωνσταντίνος”, ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom: 


 

Tags κωνσταντινος αργυρος, ηλιανα παπαγεωργιου, showbiz κύπρος, gossip, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7406 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3055 s // Total time: 3.0461 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X