Κατέρρευσε η παίκτρια του "My Style Rocks" μετά τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα


Κατέρρευσε η παίκτρια του "My Style Rocks" μετά τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα

Που βρισκόταν η παίκτρια την ώρα της δολοφονίας και που ήταν τα δύο παιδιά τους; 

Νεκρός μετά από εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας 16 στο Πανόραμα Βούλας έπεσε το βράδυ της Τετάρτης 46χρονος επιχειρηματίας, σύζυγος της διαγωνιζόμενης του "My Style Rocks". Το πρωί της Πέμπτης ο Πέτρος Καρσιώτης μίλησε τηλεφωνικά στο "Happy Day" και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της στυγερής δολοφονίας.

"Δεν γνώριζε μέχρι τουλάχιστον τα μεσάνυχτα η αστυνομία με τι διέφυγαν οι δολοφόνοι. Κανένας δεν άκουσε από όσους είχαν βρει οι αστυνομικοί. Για αυτό θα πήγαιναν δρόμο-δρόμο να δουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Όλα έγιναν μετά τις 8:30, που ο επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του. Η σύζυγός του έλειπε και ο ίδιος έπρεπε να πάει σε επαγγελματική υποχρέωση για αυτό άφησε τα δυο παιδιά τους σε σπίτι φιλικής οικογένειας δίπλα. Έτσι βγαίνει από το σπίτι στον αριθμό 16 της οδού Τροίας και κατευθύνεται διαγώνια σε ένα σημείο που υπάρχει πλάτωμα σκοτεινό και έχει παρκάρει το αυτοκίνητο του. Την ώρα που πάει και ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να βάλει τα κλειδιά στη μίζα. Οι δράστες ήταν εκεί. Ένας από τους αγνώστους με όπλο, πιθανότατα πιστόλι φτάνει από το παράθυρο του συνοδηγού. Το τζάμι ήταν ανεβασμένο. Δεν πρόλαβε να το κατεβάσει. Και αρχίζει από εκείνο το σημείο να τον πυροβολεί στον θώρακα. Οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις οπές πάνω στα τζάμια και τέσσερις σφαίρες τον βρήκαν στον θώρακα", είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα: Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η νέα "είσοδος" στο "My Style Rocks" του ΣΙΓΜΑ

Την ώρα που ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις τέσσερις σφαίρες των δύο εκτελεστών έξω από το σπίτι του στη Βούλα γύρω στις 20:30, η σύζυγός του, μοντέλο και διαγωνιζόμενη του "My Style Rocks| περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week.

Ενώ, η αστυνομία διερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Βούλα, η σύζυγος του θύματος βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", η ίδια μόλις πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

"Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια" είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της λίγο καιρό μετά τον γάμο της στη Μύκονο. Η παίκτρια μάλιστα είχε αναφερθεί πολλές φορές στα δύο παιδιά της αλλά και στον σύζυγό της, λέγοντας ότι επηρεάζει σημαντικά το στυλ της.

Tags my style rocks, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, δολοφονία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6960 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2598 s // Total time: 2.9557 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X