Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η νέα "είσοδος" στο "My Style Rocks" του ΣΙΓΜΑ


Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η νέα "είσοδος" στο "My Style Rocks" του ΣΙΓΜΑ

Πρώην σύζυγός κούκλου επώνυμου Έλληνα. Δείτε το βίντεο

Με την είσοδο δύο νέων κοριτσιών ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, το "My Style Rocks" του ΣΙΓΜΑ.  Μια από αυτές όμως δεν μας ήταν άγνωστη σαν παρουσία καθώς πρόκειται για την Έλλη Γελεβεσάκη, την πρώην σύζυγο του Γιώργου Μανίκα.

Η Έλλη εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, ενώ όταν πλησίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εξομολογήθηκε: "Για να έρθω εδώ ρώτησα τον γιο μου και περιμένει πώς και πώς να με δει… Μου λέει: "Μαμά όταν βάφεσαι δεν είσαι όμορφη. Να βγαίνει όπως είσαι στο σπίτι. Στο νηπιαγωγείο έχει ειδοποιήσει όλα τα παιδάκια. Τα πεντάχρονα θα μας βλέπουν τουλάχιστον…." Όσο για τον λόγο που πήρε μέρος στο παιχνίδι, εξήγησε: "Είμαι πιο άνετη από όσο πίστευα. Ήθελα πολύ να έρθω, μου αρέσει η μόδα και το στυλ θέλω να δείξω κι άλλες πτυχές του εαυτού μου".

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ερωτευμένος ο κριτής του “My Style Rocks” του ΣΙΓΜΑ

Για την ιστορία, τον Οκτώβρη του 2014, ο Γιώργος και η Έλλη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο. Την ίδια μέρα βαπτίστηκε και ο μονάκριβος γιος τους, ο οποίος πήρε το όνομα Άγγελος–Ιωάννης. Ωστόσο, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνισή τους και ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο tlife.gr με το απόσπασμα του επεισοδίου:

Δείτε εικόνες με τον πρώην σύζυγό της στην πιο κάτω gallery: 

Tags my style rocks, διασημοι, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, Ελλη Γελεβασακη, Γιώργος Μανίκας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5500 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3619 s // Total time: 2.9118 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X