Μάθετε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ ο νικητής του φετινού "Survivor"


Μάθετε τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ ο νικητής του φετινού "Survivor"

Όλα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης την οποία έδωσε στο περιοδικό Down Town, ο Ηλίας Γκότσης, μεταξύ άλλων αποκάλυψε επίσης για πρώτη φορά πως σκοπεύει να αξιοποιήσει το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ που κέρδισε στο παιχνίδι.

Στην ερώτηση για το τι θα κάνει με τα λεφτά που κέρδισε από το παιχνίδι επιβίωσης ο personal trainer δήλωσε: “Αυτά τα λεφτά είναι πάρα πολλά για την εποχή που ζούμε. Είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βοηθήσω την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που μου έχουν προσφέρει τόσα πολλά, να καλύψω κάποιες υποχρεώσεις που έχουν οι γονείς μου, που έχουν άγχη και θα κρατήσω κάποια λεφτά για να εξελίξω αυτό που κάνω πάνω στον χώρο της γυμναστικής.”

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αντίδραση της Χαριτίνης Ηλιάδου μετά την επίσημη ανακοίνωση του Tv One για την απογευματινή εκπομπή που θα παρουσιάζει!

Συνέχισε λέγοντας ότι: “ Προτεραιότητά μου είναι ξεκάθαρα τα επαγγελματικά. Σίγουρα θα ξεκουραστώ, αλλά έχω αφήσει μόνο του τον αδερφό μου και θέλω όσο το δυνατόν γρηγορότερα να επιστρέψω. Με ενδιαφέρει η επαγγελματική μου πορεία και επειδή το παιχνίδι μας έχεις βοηθήσει σε αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.”

Tags ηλιας γκοτσης, επαθλο, Συνεντευξη, surviovr 2, survivor, celebrities, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0426 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3254 s // Total time: 3.3680 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X