Η πρώτη αντίδραση της Χαριτίνης Ηλιάδου μετά την επίσημη ανακοίνωση του Tv One για την απογευματινή εκπομπή που θα παρουσιάζει!


Η πρώτη αντίδραση της Χαριτίνης Ηλιάδου μετά την επίσημη ανακοίνωση του Tv One για την απογευματινή εκπομπή που θα παρουσιάζει!

Το post της στο instagram

Η Χαριτίνη Ηλιάδου θα αναλάβει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Tv One, τα ηνία της εκπομπής “Όλα για σένα”, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην απογευματινή εκπομπή του TvOne;

Η ίδια, ανήρτησε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του καναλιού, στο instastory στον προσωπικό της λογαριασμό, μία εικόνα από τη φωτογράφηση που πραγματοποίησαν για την εκπομπή, γράφοντας: “Και κάπως έτσι καλωσορίζω στη ζωή μου τη νέα μου υπέροχη οικογένεια”.

Κατόπιν, ανήρτησε post και στο timeline της, γράφοντας: "Τα πιο ωραία πράγματα σ’ αυτή τη ζωή έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις! Κάπως έτσι ήρθε και η οικογένεια του TV one! Αναπάντεχα και με έντονο το στοιχείο της δημιουργικότητας. Ευχη μου αυτή η δημιουργικότητα να είναι από τα πιο ουσιαστικά και εποικοδομητικά πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου και να επηρεάσω μόνο θετικά τον κόσμο γύρω μου".

 

Tags Χαριτίνη Ηλιάδου, tv one, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2710 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3711 s // Total time: 2.6422 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X