18 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2018

Συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην απογευματινή εκπομπή του TvOne;

shareit!

Για ποιον πρόκειται;

Τεταμένη είναι αυτή η περίοδος όσον αφορά στο τηλεοπτικό σκηνικό, καθώς αρκετά ακούγονται και γίνονται στα κανάλια στο πλαίσιο προετοιμασίας για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όσον αφορά στην απογευματινή ζώνη του TvOne, επικρατέστερη για την παρουσίαση εκπομπής είναι η Χαριτίνη Ηλιάδου, ενώ μέχρι στιγμής εκτός από το όνομα της Μαρίας Ονησιφόρου και της Έλενας Θεοδώρου, υπάρχει ακόμα ένα άτομο που διεκδικεί μία θέση στο πάνελ της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης: Μόλις το μάθαμε! Αυτός ο παρουσιαστής θα είναι τη νέα τηλεοπτική σεζόν απέναντι από την εκπομπή της Αριστοτέλους!

Ο λόγος για το συνεργάτη της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Αλέξανδρο Ταραμουντά, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα το likecomcy έχει περάσει από casting και επιπρόσθετα δικές μας πληροφορίες θέλουν το νεαρό να έχει κάνει κάποιες συναντήσεις με το κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη σεζόν της Αριστοτέλους στον Alpha ο Αλέξανδρος άνηκε στο πάνελ της εκπομπής, ενώ τη φετινή σεζόν είχε αναλάβει το ένθετο των εξορμήσεων της εκπομπής σε χωριά της Κύπρου. 

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com