Αυτή είναι η στορία της Ελένης Φουρέιρα που έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνην


Αυτή είναι η στορία της Ελένης Φουρέιρα που έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνην

Μάθετε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής της

Η Ελένη που με την εμφάνιση της, την φωνή της και την σκηνική της παρουσία έφερε στην Κύπρο για πρώτη φορά την δεύτερη θέση στην Eurovision, ήταν μόλις επτά ετών όταν έφυγε από την Αλβανία λόγω του εμφυλίου της πατρίδας της για να ζήσει στην Καλλιθέα. Εκεί μεγάλωσε και γι’ αυτό και τα ελληνικά είναι ουσιαστικά η μητρική της γλώσσα. Η Εντέλα Φουρεράι, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μεγάλωνε φυσιολογικά, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, έχοντας τη στήριξη των γονιών της, του οικοδόμου πατέρα της και της μοδίστρας μητέρας της αλλά και την απόλυτη αγάπη από τα άλλα τρία της αδέλφια, τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και τον Γιώργο. Από πολύ μικρή, ανακάλυψε το ταλέντο της στη μουσική, όμως η καρδιά της μοιραζόταν και στη μόδα αφού λάτρευε τα ρούχα και το τέλειο στάιλινγκ. 

Διαβάστε επίσης: Ο πατέρας της Ελένης Φουρέιρα μίλησε σε ελληνική εκπομπή!

Γι’ αυτό και τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει μοντελίστ, μόνο που τελικά δεν εξάσκησε ποτέ το συγκεκριμένο επάγγελμα αφού σύντομα τρύπωσε στον καλλιτεχνικό χώρο. Στην αρχή ήταν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη ο οποίος τότε είχε αρχίσει να γνωρίζει τεράστια επιτυχία όμως σιγά σιγά άρχισε να διεκδικεί όλο και πιο δυναμικά τη δική της θέση στη νυχτερινή Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αλλά συμβαίνει στους δρόμους της Λισαβόνας! Η Ελένη Φουρέιρα έγινε κούκλα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Μέχρι που τελικά, ήρθε η πρόταση να είναι ένα από τα τρία κορίτσια του γυναικείου συγκροτήματος Mistique. Βρισκόμαστε ήδη στο 2007 και η μόλις 20 χρονών Ελένη μαγεύεται όλο και περισσότερο από τον χώρο που αρχίζει να υπηρετεί με συνέπεια. Και το 2010 που τελικά διαλύεται το γκρουπ, η Ελένη είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τη δική της θέση στο... πάνθεον των ποπ τραγουδιστών της Ελλάδας.

Κάνει την πρώτη της προσπάθεια για συμμετοχή στη Eurovision με τραγούδι που έχει γράψει ο Μάνος Πυροβολάκης, το "Κιβωτός του Νώε" όμως το ελληνικό κοινό αποφασίζει να στείλει στη Eurovision το 2010 το "Opa" του Γιώργου Αλκαίου. Η Ελένη όμως δεν πτοείται. Θέλει να κατακτήσει την ποπ μουσική σκηνή και δουλεύει σκληρά, γνωρίζοντας επιτυχία με τα κομμάτια της και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία που μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε στο stage της Eurovision για όσους την έχουν παρακολουθήσει κατά καιρούς.

Δείτε την παρακάτω σε φωτογραφίες...

Tags Ελένη Φουρέιρα, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4464 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4129 s // Total time: 2.8594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X