Απίστευτο αλλά συμβαίνει στους δρόμους της Λισαβόνας! Η Ελένη Φουρέιρα έγινε κούκλα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό


Απίστευτο αλλά συμβαίνει στους δρόμους της Λισαβόνας! Η Ελένη Φουρέιρα έγινε κούκλα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Δείτε φωτογραφίες…

Η εκρηκτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα πάνω στη σκηνή του Altice Arena έκλεψε τις εντυπώσεις τη βραδιά του Α' ημιτελικού της Eurovision. Λίγο η έντονη χορογραφία, λίγο το τίναγμα των μαλλιών, κατάφεραν να στείλουν την τραγουδίστρια και το «Fuego» στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, ο οποίος θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Τι ώρα θα εμφανιστεί απόψε το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision στο μεγάλο τελικό;

Η τραγουδίστρια θεωρείται τις τελευταίες μέρες το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, με τα γραφεία στοιχημάτων να τη δίνουν σταθερά στην πρώτη θέση και, μάλιστα, με αρκετά μεγάλη διαφορά. Το «Fuego» έχει αγαπηθεί από τους Eurofans και όχι μόνο, ενώ η Ελένη έχει κερδίσει τον κόσμο με το ταπεραμέντο και το sexiness που εκπέμπει.

Διαβάστε επίσης: Σε ζωντανή σύνδεση η Ελένη Φουρέιρα τραυμάτισε δημοσιογράφο του BBC

Μάλιστα, ένας Πορτογάλος θαυμαστής της την λατρεύει τόσο, που την έκανε... κούκλα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα, αγόρασε μια κούκλα φτιαγμένη από βινύλιο και την μεταποίησε έτσι ώστε να μοιάζει απίστευτα στην τραγουδίστρια. Η ολόσωμη φόρμα, τα μακριά σπαστά μαλλιά, τα φρύδια, είναι κάποια από τα στοιχεία που θυμίζουν την Ελένη, όπως την είδαμε τη βραδιά του Α' ημιτελικού.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο ίδιος την παίρνει παντού μαζί του και την φωτογραφίζει σε διάφορα μέρη της Λισαβόνας. Από το σπίτι του μέχρι τους δρόμους και από το μετρό μέχρι τα διάφορα parties που γίνονται για την Eurovision.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το fthis.gr:

Tags Ελένη Φουρέιρα, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, eurovision 2018


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9208 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3457 s // Total time: 3.2666 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X