Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton παίρνει πάντα εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγες ώρες μετά τον τοκετό!


Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton παίρνει πάντα εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγες ώρες μετά τον τοκετό!

Εσύ το γνώριζες;

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, τη Δευτέρα, 23 Απριλίου, στις 11 το πρωί, έφερε στον κόσμο τον τρίτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπα William.

H Middleton λίγες ώρες αργότερα, πήρε εξιτήριο από το St Mary’s Hospital φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, το οποίο είχε αρκετές ομοιότητες με εκείνο που φόρεσε η Πριγκίπισσα Diana, σε αντίστοιχη κατάσταση.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πως η Δούκισσα πήρε τόσο νωρίς εξιτήριο, μόλις οκτώ ώρες αργότερα από τον τοκετό, καθώς αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο είχε συμβεί και μετά τη γέννηση της κορούλας της Charlotte (10 ώρες μετά).

Διαβάστε επίσης: Kate Middleton: Βγήκε από το νοσοκομείο και μας έδειξε το πρόσωπο του νεογέννητου γιου της [εικόνες & βίντεο]

Η σύντομη παραμονή της Kate Middleton στο νοσοκομείο μετά τον τοκετό, δεν είναι τόσο ασυνήθιστη στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς οι νέες μανούλες μένουν μέσο όρο ενάμιση ημέρα πριν επιστρέψουν στο σπίτι με το μωράκι τους. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τη μικρότερη νοσοκομειακή διαμονή μετά τον τοκετό από όλες τις χώρες με το υψηλότερο εισόδημα.

Η παραμονή στο νοσοκομείο σε τέτοιες περιπτώσεις εξαρτάται από τις ανάγκες της μητέρας και του μωρού. Αν οι γιατροί κρίνουν ότι δεν υπάρχει λόγος περεταίρω παραμονής τότε δίνουν εξιτήριο και μέσα σε 5-6 ώρες.

Tags Kate Middleton, πρίγκιπας William, νοσοκομειο, τοκετός, Παραμονή, showbiz κύπρος, gossip, γεννηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5706 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3731 s // Total time: 2.9437 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X