Kate Middleton: Βγήκε από το νοσοκομείο και μας έδειξε το πρόσωπο του νεογέννητου γιου της [εικόνες & βίντεο]


Kate Middleton: Βγήκε από το νοσοκομείο και μας έδειξε το πρόσωπο του νεογέννητου γιου της [εικόνες & βίντεο]

Στο πλευρό της πανευτυχής ο Δούκας του Cambridge

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton το πρωί της Δευτέρα (11.01) έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της βασιλική οικογένεια. Πανευτυχής οι γονείς πήραν εξιτήριο το απόγευμα της Δευτέρας από το νοσοκομείο και πόζαραν έξω από το νοσοκομείο μαζί δείχνοντας μας το προσωπάκι του νεογέννητου μωρού τους.

Διαβάστε επίσης: Η γκάφα του Πρίγκιπα William! Αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Κρατώντας το νεογέννητο στο ειδικό καθισματάκι για το αυτοκίνητο, ο William και η Κate χαιρέτισαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για να δει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και να γιορτάσει μαζί τους τη γέννησή του. Το βασιλικό ζευγάρι μπήκε στο αυτοκίνητο και αποχώρησαν για το ανάκτορο μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Διαβάστε επίσης: Η Κύπρια που πήγε στο Buckingham και συναντήθηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και την Anna Wintour! [εικόνες]

Νωρίτερα, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος ήταν παρών στον τοκετό, αποχώρησε από το νοσοκομείο, χαιρετώντας τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην είσοδο, και επέστρεψε στη συνέχεια μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζεύγους, τον George και τη Charlotte.

Δείτε τα βίντεο:

 

Tags Kate Middleton, Prince William, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9815 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4039 s // Total time: 2.3854 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X