Βασίλης Κικίλιας: Τα πρώτα του λόγια μετά το χωρισμό από την Τζένη Μπαλατσινού


Βασίλης Κικίλιας: Τα πρώτα του λόγια μετά το χωρισμό από την Τζένη Μπαλατσινού

Δείτε το βίντεο

Ο αναπάντεχος χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με τις αποκαλύψεις να μην λείπουν.

Λίγο αφότου στο "Happy Day" αναφέρθηκαν στην αιτία που οδήγησε την επιχειρηματία και τον πολιτικό στο φινάλε, η παρέα του "Πρω1νό" αποκάλυψε τα λόγια του Βασίλη στους οικείους του.

Όπως μετέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, "Από την πλευρά του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να είναι οριστικό. Εκείνο που εμείς έχουμε μάθει από πρόσωπα που είναι κοντά στον Βασίλη Κικίλια, είναι ότι ο ίδιος δήλωσε ενάμιση μήνα μετά τη συγκατοίκηση, ότι “H ζωή κάνει κύκλους. Δεν πήγαινε άλλο”. Tα ίδια πρόσωπα μου είπαν πως ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να παντρευτούν. Δηλαδή αυτό που λέγανε για γάμο είχε δρομολογηθεί. Το σχεδίαζαν. Το πίστευαν".

Παράλληλα, ο Θέμης Γεωργαντάς επεσήμανε πως, τη στιγμή που η Τζένη βρίσκεται ήδη στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, για τις ημέρες του Πάσχα, ο βουλευτής, ο οποίος παραμένει προς το παρόν στην Αθήνα λόγω των υποχρεώσεών του, δεν αποκλείεται να περάσει τις άγιες μέρες στην Κέρκυρα.

Tags διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, τζενη μπαλατσινου, βασιλης κικιλιας, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5239 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4839 s // Total time: 4.0077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X