Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Χώρισε το ζευγάρι! [βίντεο]


Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Χώρισε το ζευγάρι! [βίντεο]

Μάθετε τον λόγο

Τίτλοι τέλους έπεσαν για την Τζένη Μπαλατσινού και το Βασίλη Κικίλια μετά από εννέα μήνες σχέσης και ενάμιση μήνα συγκατοίκησης.

Το πρωί της Τετάρτης, 4 Απριλίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της, επιβεβαίωσε τον χωρισμό, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον λόγο που χώρισαν.

“Ισχύει ο χωρισμός, είναι όντως αλήθεια. Τα προβλήματα στη σχέση αυτή είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μία διαφορετική προσέγγιση κάποιων πραγμάτων, με βασικότερη αυτή της απόκτησης παιδιού. Ο Βασίλης Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι ήθελε να πάει σοβαρά η σχέση αυτή. Ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια. Θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά ναι μεν υπήρχε ένας έρωτας, αλλά η απόκτηση παιδιού ήταν ένα project που η Τζένη Μπαλατσινού είχε υλοποιήσει στη ζωή της, με τρία παιδιά.

Επήλθε και μια δεύτερη συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι οι δρόμοι τους δεν μπορεί να είναι μαζί, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε χώρισαν αλλά δε μάλωσαν. Παραμένουν δυο φίλοι, όσο μπορεί να είναι φίλοι δυο πρώην”, ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweeklygr:

Tags τζενη μπαλατσινου, βασιλης κικιλιας, showbiz κύπρος, gossip, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9510 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3502 s // Total time: 3.3012 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X