12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Βάσω Λασκαράκη: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιό της και αποκαλύπτει ότι κάνει ψυχοθεραπεία

shareit!

Διαβάστε αναλυτικά…

Στο περιοδικό People και στην Πένυ Θωμοπούλου μίλησε η Βάσω Λασκατάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, το οποίο ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ως χαρακτήρας δίνεις ευκαιρίες ή τραβάς το σχοινί όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά;
Παλαιότερα ήμουν οξύθυμη, νευρική και κάποιες φορές ίσως αφοριστική. Από τότε που έγινα μητέρα άλλαξα πολύ. Γενικά δεν παραιτούμαι εύκολα ως άνθρωπος και παλεύω για κάτι όταν το πιστεύω. Θέλω να ξέρω ότι έχω εξαντλήσει τα περιθώρια για να φτάσω σε μια απόφαση. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό του και τα συναισθήματά του

Διαβάστε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Όλη η αλήθεια για το νέο της σύντροφο μετά το διαζύγιο με το Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα σε ένα διαζύγιο;
Όταν αποφασίζεις να χωρίσεις, παίρνεις μια συνειδητή απόφαση. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πώς θα διαχειριστείς την απόφασή σου σε σχέση με το παιδί, καθώς εμείς ήμασταν γονείς και όχι απλά ένα παντρεμένο ζευγάρι. Συμβουλευτήκαμε ειδικό για το πώς θα μεταφερθεί όλο αυτό στο παιδί. Στη σχέση μας πάντα κινούμαστε με βάση το καλό του παιδιού. Στο παιδί λες την αλήθεια με όσο πιο απλά λόγια μπορείς, για να την κατανοήσει, γιατί πρέπει να κατανοήσει τη νέα κατάσταση. Τα παιδιά διαισθάνονται και καταλαβαίνουν πράγματα που δεν φανταζόμαστε. Δεν είναι τι θα πεις σε ένα παιδί, αλλά τι αισθάνεται και εισπράττει εκείνο. Τα παιδιά από βρέφη πιάνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Εσύ έχεις επισκεφτεί κάποιον ειδικό;
Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία τριάμισι χρόνια, ασταμάτητα. Με έχει βοηθήσει πολύ και με το παιδί και με το πώς διαχειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω πως είναι ένα μεγάλο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com