Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό του και τα συναισθήματά του


Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό του και τα συναισθήματά του

\"Θεωρώ χαζό να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου\"

Λίγος καιρός έχει περάσει από την ημέρα που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Το ζευγάρι επέλεξε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή, κρατώντας –όπως και στην περίοδο του γάμου τους- χαμηλούς τόνους.

Διαβάστε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Όλη η αλήθεια για το νέο της σύντροφο μετά το διαζύγιο με το Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης ύλης συνέντευξη στο περιοδικό "Big Fish" και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που είναι κάτι που περίμενε εξ' αρχής να αντιμετωπίσει. "Δεν με ενδιαφέρουν οι ερωτήσεις που δέχομαι για το διαζύγιό μου. Επικεντρώνομαι στις απαντήσεις μου. Μου φαίνεται μια πολύ λογική ερώτηση εκ μέρους των δημοσιογράφων. Και επίσης θεωρώ χαζό να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και να πω δεν μιλάω για αυτό, από τη στιγμή που και εγώ και η Βάσω είμαστε δημόσια πρόσωπα. Και όχι μόνο αυτό. Ακριβώς λόγω της δημοσιότητας που ξέρουμε ότι αποκτούν τέτοια θέματα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το πρωτότυπο δέντρο που στόλισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μαζί με την κόρη του

Τον ενοχλούν όμως οι ερωτήσεις για το διαζύγιό του; Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επεσήμανε: "Σίγουρα με ενοχλεί, αλλά δεν είναι και στο χέρι μου να σταματήσει. Νιώθω πάντως πολύ ικανοποιημένος από τη στάση των δημοσιογράφων πάνω στο θέμα, το χειρίστηκαν πολιτισμένα, αν και ήμουν καχύποπτος. Δεν αντιμετωπίσαμε τους κανιβαλισμούς. Αυτό βοήθησε στην όλη διαδικασία, η οποία είναι ούτως ή άλλως ψυχοφθόρα και ιδιαίτερα για το παιδί, το οποίο είναι η προτεραιότητά μας".

Tags γιαννης τσιμιτσελης, βασω λασκαρακη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, διαζυγιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0523 s (279 Queries.) // Parse time: 0.2836 s // Total time: 4.3360 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X