Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν το 2017


Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν το 2017

Ποιοι είναι αυτοί…

Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2017 και εμείς συγκεντρώσαμε όλους τους θανάτους διασήμων προσώπων που μας συγκλόνισαν.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Ο θάνατος της Κέλλυς Σακάκου βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους, όχι μόνο από το οικογενειακό της περιβάλλον, αλλά και από το επαγγελματικό της χώρο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Στα 36 χρόνια μετά από καρδιακό επεισόδιο "έφυγε" από τη ζωή ο γίγαντας "Mag the Mighty", Neil Fingleton της δημοφιλούς σειράς "Game of Τhrones". Ο ξαφνικός θάνατός του, όπως ήταν φυσικό σκόρπισε θλίψη και πόνο σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΜΑΡΤΙΟΥ, 2017

Μία σπουδαία ηθοποιός, η Ευαγγελία Σαμιωτάκη η οποία άφησε το στίγμα της στον ελληνικό κινηματόγραφο και στη μικρή οθόνη με δεκάδες συμμετοχές τις τελευταίες δεκαετίες, άφησε την τελευταία της πνοή και την είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το facebook. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης, "έφυγε" από τη ζωή, το μεσημέρι της Παρασκευής, 21 Απριλίου καθώς τα τελευταία χρόνια έδινε μία άνιση μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί έκαναν λόγο μόνο για ένα θαύμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΜΑΙΟΥ, 2017

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός, Roger Moore, του οποίου σταθμός στην καριέρα του ήταν ο ρόλος ως κινηματογραφικός James Bond σε επτά ταινίες από το 1973 έως το 1985. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Μετά από πολύχρονη μάχη με την ανορεξία, η Νανά Καραγιάννη βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο νεκρή στο διαμέρισμα της. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Νεκρός εντοπίστηκε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ηλικίας 83 ετών Νίκος Σιαφκάλης ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ημέρες στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης, όπου είχε μεταβεί για ψάρεμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1, Μίνωας Κυριακού, από ανακοπή καρδιάς. Οι πληροφορίες θέλουν τον άτυχο άντρα να βρισκόταν στο εξοχικό του και να μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στην Αθήνα σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου εξέπνευσε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2017

"Έφυγε" στις 9 Αυγούστου ο ηθοποιός Πέτρος Αλατζάς, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Το Νησί", όπου υποδύθηκε τον δημοσιογράφο Σταύρο Σολομονίδη, τον εκδότη της τοπικής εφημερίδας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2017

Σε ηλικία 72 χρόνων έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, που διέγραψε σπουδαία πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο, Ζωή ΛάσκαρηΔιαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2017

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του χαμού του γνωστού ηθοποιού, Τάκη Εμμανούηλ ο οποίος "έφυγε" στις 25 Αυγούστου σε ηλικία 84. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο θρυλικός ιδρυτής του περιοδικού "Playboy", Hugh Hefner. O Αμερικάνος εκδότης και δημοσιογράφος πέθανε στο σπίτι του στο Los Angeles από φυσικά αίτια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάμας μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Από το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου ο κόσμος της μόδας πενθεί το χαμό του θρυλικού σχεδιαστή μόδας Azzedine Alaïa ο όποιος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρονών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Ο αγαπημένος σε όλους Γάλλος ροκάς, Johnny Hallyday "έφυγε" σε ηλικία 74 χρονών λόγω επιπλοκών του καρκίνου στον πνεύμονα από τον οποίο έπασχε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Tags θανατοι 2017, θανατοι, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1563 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3464 s // Total time: 2.5027 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X