18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου της!

shareit!

Λίγο πριν υποδεχτούν στη ζωή το μωράκι τους!

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, καθώς σε μερικούς μήνες θα έχει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος, αναφέρθηκε και στο γάμο της, λέγοντας: “Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κάθε περίπτωση. Το "ανοιχτός" ή "κλειστός" είναι υποκειμενικό. Αλήθεια, ακόμη δεν έχω σκεφθεί να μπω στη διαδικασία και να μετρήσω καλεσμένους. Σίγουρα εκείνη τη μέρα θέλω σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν θέλω να βγάλω υποχρεώσεις στον γάμο μου, ούτε να υπάρξουν άνθρωποι των οποίων η παρουσία δεν με αφορά”.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Το όνομα που θα δώσει στο μωρό

Κατόπιν συμπλήρωσε λέγοντας: “Τις νομικές λεπτομέρειες του συμφώνου δεν τις γνωρίζω. Δεν έχω ασχοληθεί, δεν έχω εικόνα. Από κει και πέρα δεν θα αποκαλύψω τι θα κάνω. Δεν είναι η μεγάλη μου ανάγκη να φορέσω νυφικό, αλλά θέλω να κάνω ένα πάρτι με τους φίλους μου, το πάρτι του γάμου. Τώρα για τον πολιτικό; Ίσως χρειαστεί να κάνω. Λόγω εγκυμοσύνης, θα δούμε… Δεν έχω ακόμη αποφασίσει”.

Διαβάστε επίσης: Μάθαμε από την Αθηνά Οικονομάκου την ιδανική άσκηση γυμναστικής για εγκύους!

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com