Ειρήνη Παπαδοπούλου: Απαντά πρώτη φορά εάν έχει μετανιώσει που αποχώρησε οικειοθελώς;


Ειρήνη Παπαδοπούλου: Απαντά πρώτη φορά εάν έχει μετανιώσει που αποχώρησε οικειοθελώς;

Αποκαλύπτει τι έπαθε το σώμα της μετά το \"Survivor\"

Η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου δεν ήταν όπως τις άλλες αφού ήταν μια οικειοθελής αποχώρηση που συζητήθηκε έντονα. Η πρώην παίκτρια του "Survivor" φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Shape" και αποκάλυψε αν το έχει μετανιώσει που αποχώρησε οικειοθελώς αλλά και ότι το σώμα υπέστη ένα σοκ.

Διαβάστε επίσης: Αυτή κι αν είναι αναπάντεχη εξέλιξη! Η πρόταση του Τούρκου παραγωγού στην Ειρήνη Παπαδοπούλου! [βίντεο]

Έχεις βρει πια τον κανονικό ρυθμό άσκησης και διατροφής;
Προσπαθώ να μπω σε κανονικό πρόγραμμα και ο οργανισμός μου φαίνεται ότι έχει αρχίσει να κάνει αυτά που είχε μάθει. Επειδή ξέρω όμως πολύ καλά το σώμα μου, παρατηρώ ότι έχει υποστεί ένα σοκ. Σιγά σιγά αρχίζω να προσέχω τι τρώω, δε θέλω άλλο junk food. Και τώρα που είναι καλοκαίρι ξέρω ότι θα ξεκινήσω να κάνω αυτά που μ’ αρέσουν, ποδήλατο δίπλα στη θάλασσα, beach volley, κολύμβηση, θαλάσσια σπορ. Όλα αυτά τα θεωρώ γυμναστική.

Διαβάστε επίσης: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ακυρώνει για μια ακόμη φορά το Στέλιο Χανταμπάκη

Μετάνιωσες που αποχώρησες οικειοθελώς;
Σκέψεις του τύπου “μέχρι πού θα μπορούσα να φτάσω” ή “τι θα είχε γίνει αν δεν είχα αποχωρήσει” περνούν από το μυαλό μου. Ωστόσο, επειδή θέλω να νιώθω ότι εξελίσσομαι, δε μετανιώνω για τα λάθη μου, γιατί από αυτά μαθαίνω, ώστε να ξέρω την επόμενη φορά πώς θα διαχειριστώ μια κατάσταση. Νιώθω ότι πήρα από το Survivor ό,τι ήταν να πάρω. Χαίρομαι, πάντως, γιατί επιβεβαίωσα ότι, όταν δε μου αρέσει κάτι, μπορώ να φύγω.

Tags Ειρήνη Παπαδόπουλου, διασημοι, survivor, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3831 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4486 s // Total time: 2.8317 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X