Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ακυρώνει για μια ακόμη φορά το Στέλιο Χανταμπάκη


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ακυρώνει για μια ακόμη φορά το Στέλιο Χανταμπάκη

Δείτε τι είπε για το πρόσφατο τηλεφώνημα που είχαν 

Καλεσμένη σήμερα στο "Πρωινό" ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία όπως ήταν φυσικό μίλησε για το "Survivor" από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς πριν μερικούς μήνες. Η κουβέντα φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί και στο Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αναφέρει: "Της ζήτησα συγγνώμη όταν μιλήσαμε τηλεφωνικά, πολύ πρόσφατα".

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την επικοινωνία τους, αναφέροντας: "Μιλήσαμε και όλα καλά. Έγιναν κάποια πράγματα τα οποία με στεναχώρησαν. Με έπνιξε το παράπονο… η αδικία".

Στη συνέχεια όμως έκανε συγκεκριμένο τι ανέφεραν και το λόγο του τηλεφώνου: "Επειδή μιλάμε για το συγκεκριμένο τηλεφώνημα με πήρε ο Στέλιος να με ρωτήσει για μία απάντηση που έδωσα στο Twitter. Με ρώτησε μία κοπέλα για το αν ο Ντάνος φωνάζει τις κάμερες όταν κάνει την προσευχή του και απάντησα, και με πήρε να με ρωτήσει αν είναι ψεύτικο το προφίλ". "Στο Γρηγόρη είπε ότι σε πήρε για να σου ζητήσει συγγνώμη", της είπαν από την εκπομπή. "Ωραία. Σας λέω εγώ ποιος ήταν ο λόγος που με πήρε τηλέφωνο. Από εκεί ξεκινήσαμε να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Έδειξα ενοχλημένη γιατί κάτσε, θα απολογούμαι για το τι απαντάω τώρα;", αντέδρασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δείτε τι είπε στο βίντεο από το peoplegreece.com.

Διαβάστε επίσης: Πως ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου πρόδωσε ότι ο γιος του θα βρίσκεται στον ημιτελικό του "Survivor"

Διαβάστε επίσης: Survivor: Τα πλάνα που κόπηκαν στο μοντάζ. Οι βαριές κουβέντες Ντάνου-Μάριου

Tags survivor, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Ειρήνη Παπαδόπουλου, Στέλιος Χανταμπάκης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6070 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4649 s // Total time: 3.0720 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X