Αννίτα Δημητρίου: "Κόντρες" σε σκουτεράκι με παιδιά στον μόλο Λεμεσού [βίντεο]


Αννίτα Δημητρίου: "Κόντρες" σε σκουτεράκι με παιδιά στον μόλο Λεμεσού [βίντεο]

Σε χαλαρή διάθεση η Πρόεδρος της Βουλής.   

Για γιορτή του αθλητισμού που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα έκανε λόγο η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου για τον Μαραθώνιο Λεμεσού, ο οποίος πραγματοποιείται με πάνω από 17.000 συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμα: Eurovision “βόμβα”: Η ΕΡΤ προαποφάσισε χαμηλή βαθμολογία για την κυπριακή συμμετοχή 

Σε δηλώσεις της μετά την κήρυξη της  εκκίνησης του Δρόμου Νεολαίας "Andrey & Julia Dashin’s Foundation" (9-12 ετών) – 1200 Andrey & Junlia Dashin’s Foundation Youth Race 1χλμ, η κυρίας Δημητρίου εξέφρασε την εκτίμηση της προς τους διοργανωτές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, τα ιδρύματα που το στηρίζουν, τους δρομείς και σ’ όσους συμμετέχουν σ’ αυτόν.

"Πρόκειται για γιορτή του αθλητισμού που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση μας να βρισκόμαστε εδώ ως Πολιτεία και να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες, με τέτοιο πολύ καλό σκοπό που έχει αυτή τη διάσταση της φιλανθρωπίας που είναι τόσο σημαντική στις μέρες μας", ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Δημητρίου.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Βουλής δεν έχασε την ευκαιρία να μοιράσει χαρά σε μικρά παιδιά, παίζοντας μαζί τους, ενώ, όπως θα δείτε στο βίντεο, αναμετρήθηκαν σε "αγώνα" με σκουτεράκια. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: sigmalive.com 
 

Tags αννιτα δημητριου, λεμεσος, σκουτερακι, διασημοι, προεδρος της βουλης, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7805 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2924 s // Total time: 3.0729 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X