Eurovision “βόμβα”: Η ΕΡΤ προαποφάσισε χαμηλή βαθμολογία για την κυπριακή συμμετοχή 


Eurovision “βόμβα”: Η ΕΡΤ προαποφάσισε χαμηλή βαθμολογία για την κυπριακή συμμετοχή 

Όσα λέχθηκαν από τον Πρόεδρο της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης.   

Τον επόμενο μήνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Malmö της Σουηδίας, ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, με την Κύπρο να συμμετάσχει για 40η φορά, η οποία φέτος θα ταξιδέψει στον μουσικό διαγωνισμό με τη Silia Kapsis και το τραγούδι “Liar”.

Ωστόσο, μία “βόμβα” ήρθε να επισκιάσει τη συμμετοχή μας, καθώς σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Τα Νέα”, ως φαίνεται έχει προαποφασιστεί από την ΕΡΤ να δοθεί χαμηλή βαθμολογία στην κυπριακή συμμετοχή, κάτι που όχι μόνο προκαλεί αντιδράσεις λόγω των καλών σχέσεων με τη χώρα και την ανταλλαγή υψηλών βαθμολογιών όλα αυτά τα χρόνια, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, αλλά αποτελεί και σκάνδαλο καθώς όπως γνωρίζουμε η βαθμολογία δίδεται από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία δεν μπορούν να ανήκουν εργαζόμενοι του εκάστοτε κρατικού καναλιού. 

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο εν λόγω άρθρο, ο Πρεσβευτής της Κύπρου στην Ελλάδα, Σταύρος Αυγουστίδης σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, έγινε αυτήκοος μάρτυρας της προαποφασισμένης χαμηλής βαθμολογίας στην κυπριακή συμμετοχή.

Χαρακτηριστικά λέχθηκε: “Όσον αφορά στη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision, η ΕΡΤ δεν θα δώσει υψηλή βαθμολογία στην κυπριακή συμμετοχή”. 

Το ΡΙΚ, για την ώρα, δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί, ωστόσο, εικάζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις επί του ζητήματος.  


 

Tags ρικ, ερτ, eurovision, σιλια καψη, silia kapsis, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0103 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0444 s // Total time: 0.0547 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X