Σε σοβαρή κατάσταση παίκτης του NBA: Πυροβολήθηκε από αδέσποτη σφαίρα έξω από μπαρ [βίντεο]


Σε σοβαρή κατάσταση παίκτης του NBA: Πυροβολήθηκε από αδέσποτη σφαίρα έξω από μπαρ [βίντεο]

"Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και μαζί με την οικογένειά του"

Ο Terry Roberts, ο οποίος αγωνίζεται στην θυγατρική ομάδα των Μπρούκλιν Νετς τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα κι ενώ βρισκόταν έξω από ένα μπαρ στο Όλνι της Φιλαδέλφειας. Στην πόλη της Φιλαδέλφειας, υπάρχουν αρκετές κακόφημες γειτονιές. Το Όλνι δεν είναι μία από αυτές, αλλά ο Terry Roberts εκεί παραλίγο να πεθάνει από σφαίρα.

Πρόκειται για τον 24χρονο γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της G-League με την θυγατρική ομάδα των Μπρούκλιν Νετς και μία βραδινή του βόλτα στα μπαρ της περιοχής, λίγο έλειψε να είναι και η τελευταία του.  Διότι, πυροβολήθηκε κι ενώ βρισκόταν έξω από ένα μπαρ από μία αδέσποτη σφαίρα, όπως ενημερώνει μέσω επίσημης ανακοίνωσης η οικογένεια του νεαρού αθλητή, για να εξηγήσει με αυτό πως δεν έλαβε μέρος σε κάποια συμπλοκή. Ο Terry Roberts τραυματίστηκε στο στήθος, παραμένει σε σοβαρή κατάσταση, αλλά οι γιατροί θεωρούν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο και πως θα κρατηθεί στη ζωή. Έχει βγει ήδη από την εντατική και ανταποκρίνεται θετικά. 

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Οικονομόπουλος: Έδωσε Є2000 σε Έλληνα ηθοποιό που τα είχε ανάγκη - Άρχισε να κλαίει, πλήρωσε 3 ενοίκια που χρωστούσε

"Ο Terry έπεσε θύμα εγκλήματος και βρισκόμαστε στην διαδικασία συλλογής περισσότερων στοιχείων για το περιστατικό. Μέχρι τότε οι σκέψεις μας είναι μαζί του και μαζί με την οικογένειά του", ανακοίνωσαν οι Long Island Nets, στους οποίους ανήκει και με τους οποίους φέτος έχει 6,2 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του NBA. Δείτε βίντεο:

 

 

Πηγή: www.sportal.gr

Tags Terry Roberts, ΝΒΑ, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0064 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0341 s // Total time: 0.0405 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X