Νίκος Οικονομόπουλος: Έδωσε Є2000 σε Έλληνα ηθοποιό που τα είχε ανάγκη - Άρχισε να κλαίει, πλήρωσε 3 ενοίκια που χρωστούσε


Νίκος Οικονομόπουλος: Έδωσε Є2000 σε Έλληνα ηθοποιό που τα είχε ανάγκη - Άρχισε να κλαίει, πλήρωσε 3 ενοίκια που χρωστούσε

Στιγμές συγκίνησης για τον ταλαιπωρημένο ηθοποιό. 

Τον δικό του φύλακα άγγελο έχει στο πλευρό του εδώ και μερικές εβδομάδες ο ταλαιπωρημένος από την οικονομική ανέχεια ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος και δεν είναι άλλος από τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. Για άλλη μια φορά ο σπουδαίος τραγουδιστής έδειξε εμπράκτως τι σημαίνει μεγαλοσύνη ψυχής, καθώς και ότι δεν ξεχνά να βοηθάει συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη.

Εχει περάσει ένας μήνας από τότε που πρώτη η "Espresso" δημοσιοποίησε το προσωπικό δράμα του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου, και όπως φαίνεται οι εκπλήξεις μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά το τηλεφώνημα από τον παλιό του φίλο και συνεργάτη Μάρκο Σεφερλή και το τέλος των δικαστικών περιπετειών, άλλη μια έκπληξη φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η "Espresso" και έχει να κάνει με την οικονομική βοήθεια που δέχτηκε από τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. Ωστόσο ο χαμηλών τόνων τραγουδιστής ζήτησε μια χάρη από τον ηθοποιό: να μη μαθευτεί πουθενά ότι τον βοήθησε εκείνος.  Οταν η είδηση αυτή έκανε τον γύρο των ΜΜΕ και το τηλέφωνο του ταλαιπωρημένου ηθοποιού άρχισε να χτυπά από ανώνυμο κόσμο, ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ήταν και αυτό από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρίας του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου. "Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι" ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε μερικά μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών. Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει: "Αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος.

Διαβάστε ακόμα: Στο χειρουργείο ο Alberto Botia: Δίπλα του η Ελένη Φουρέιρα - Τι συνέβη με την υγεία του; [εικόνα]

Σας παρακαλώ, δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρετε πουθενά». Ο ηθοποιός εν μέσω της Αχαρνών άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άνδρα που του έδωσε τα χρήματα μέσα σε φάκελο. "Οταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε τον φάκελο μέτρησε και βρήκε μέσα 2.000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει και πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, πλήρωσε τους λογαριασμούς ρεύματος, πλήρωσε και ό,τι είχε πάρει βερεσέ από κοντινό παντοπωλείο της πλατείας Αττικής" μας λέει στενός του φίλος που γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό τα βάσανα του ταλαιπωρημένου ηθοποιού, ο οποίος μέσω της δημοσιοποίησης του θέματος κατάφερε να αλλάξει, όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, όλη του η ζωή.

Η οικονομική βοήθεια του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου στον ηθοποιό Γιώργο Λαμπάτο δεν είναι η μόνη που έχει προσφέρει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Tags νικος οικονομοπουλος, γιωργος λαμπάτος, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8064 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2491 s // Total time: 3.0554 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X