Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη ημέρα από τις οικογενειακές τους διακοπές στις Μαλδίβες [εικόνες]


Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη ημέρα από τις οικογενειακές τους διακοπές στις Μαλδίβες [εικόνες]

Μας αποκάλυψε την αποστολή τους.

Στις μαγευτικές Μαλδίβες ταξίδεψαν οικογενειακώς η Ελένη Χατζίδου, ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, και η κορούλα τους, Μελίτα - Δήμητρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, από χθες Δευτέρα, 31 Ιουλίου, μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στιγμιότυπα του ταξιδιού τους, το οποίο όπως μας αποκάλυψε αποτελεί το πρώτο οικογενειακό τους, σε έναν τόσο μακρινό προορισμό. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Αναφέρεται στον εμπρησμό του αυτοκινήτου της

Εμφανώς ενθουσιασμένη από τις εμπειρίες που πρόκειται να μαζέψουν αυτό το διάστημα, η Ελένη Χατζίδου, σε post της, μας έδειξε το πως κύλησε η πρώτη ημέρα στις εξωτικές Μαλδίβες, βλέποντάς την να ποζάρει με την κόρη της, Μελίτα, στην παραλία. 

Στη λεζάντα της ανάρτησης φρόντισε να μας πληροφορήσει τα εξής:"Η πρώτη μέρα μέρα εδώ ήταν φανταστική!Σήμερα είμαστε έτοιμοι να ψάξουμε τον κρυμμένο θησαυρό στη λευκή άμμο,αυτή είναι άλλωστε και η αποστολη μας εδώ στις maldives.(Μη σου πω την ιστορία που είπαμε στη Μελιτα)Πρώτη φορά οικογενειακώς σ ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι,αλλά να σου πω είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις ανθρώπους που θα σε σε ξεαγχώσουν και θα τα ετοιμάσουν όλα για σένα!Επίσης το συγκεκριμένο νησί είναι kids friendly με πολλές δραστηριότητες για παιδάκια να ξέρεις". Δείτε τις εικόνες στην gallery πιο κάτω:

Tags διασημοι, Ελένη Χατζίδου, κόρη, Ταξιδι, ετεοκλης παυλου, μαλδίβες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1045 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2699 s // Total time: 2.3744 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X